۵ نکته طلایی برای نوشتن یک استراتژی فروش موفق+video

متن ویدیو استراتژی فروش در گدایی

استراتژی فروش در گدایی، بیایم مثل گداها ما نیز، استراتژی فروش داشته باشیم. با اینکه بیزینس داریم ولی استراتژی فروش نداریم؛ اما گداها هم حالا و هم در زمان قدیم، استراتژی فروش داشتند.

همراه من باش، تا استراتژی فروش ملانصرالدین را در بازار، برای گدایی، به شما بگویم.

استراتژی فروش,استراتژی فروش چیست,استراتژی های فروش اینترنتی

ملانصرالدین در بازار گدایی می کرد و به یک گدای احمق معروف شده بود؛ و مردم به سراغش می آمدند تا این حماقت را به او ثابت کنند. برای این کار، این افراد پیش ملانصرالدین می آمدند و به او دو سکه طلا و نقره را نشان می دادند؛ و می گفتند یکی از آنها را انتخاب کن. ملانصرالدین برخلاف تصور مردم، سکه نقره انتخاب می کرد و آنها فکر می کردند که چقدر احمق است که؛ سکه نقره را به جای سکه طلا بر می دارد. با گذشتن روزهای متوالی، یک روز، فرد خیرخواهی به ملانصرالدین گفت: که چرا سکه طلا را انتخاب نمی کنی؟ تو با انجام این کار به یک گدای احمق تبدیل شده ای.

ملانصرالدین در جواب گفت: بگذار آنها فکر کنند که من فردی احمق هستم؛ زیرا اگر من سکه طلا انتخاب کنم دیگر کسی برای دادن سکه به سراغ من نمی آید. با برداشتن سکه نقره، افراد بیشتری پیش من می آیند تا احمق بودنم را به اثبات برسانند و در نتیجه من با این کار درآمد زیادی را بدست می آورم!!!

درسته که گدایی اصلا کار خوبی نیست؛ اما با تعریف این داستان می خواهم به شما بگویم که حتی یک گدا نیز برای خود استراتژی فروش دارد؛ ولی ما که دارای بیزینس هستیم هنوز هیچ تمرکزی بر روی این امر نداریم. بیاید یک استراتژی فروش برای خودتان تعریف کنید و دوستانی هم که دارند در کامنت ها بیان کنند. با هم تبادل نظر و بحث را در قسمت نظرات داشته باشیم.

استراتژی فروش چیست؟ حتما این مطلب را بارها شنیده اید که از شما در مورد چگونگی و راز و رمز فروش تان پرسیده اند و شما بدون اینکه مطلبی در مورد آن بدانید؛ خیلی راحت راهکارهای عملی و کاربردی خودتان را توضیح داده اید. حالا ما در این مقاله می خواهیم شما را به صورت اصولی با این مفهوم مهم، آشنا سازیم و در نهایت، پنج نکته و ترفند طلایی را به شما بگوییم که با رعایت و اجرا کردن آنها، یک معجزه ای در فروش و درآمدتان خواهید دید. پس با ما همراه باشید.

جعبه نکته
در هر زمان به فروش خود تعهد داشته باشید:

فروش یک فرآیندی است که در طولانی مدت به ثمر می نشیند و زمان مهمترین فاکتور در داشتن بهترین استراتژی فروش است. باید در هر زمان به فروش خود متعهد باشید. تجارت و کسب و کاری موفق خواهد بود که در طولانی مدت همواره در آن، استقامت، انرژی و تمرکز کافی وجود داشته باشد.

تعریف استراتژی فروش

در تعریف استراتژی فروش می توان گفت که؛ یک طرح یا برنامه جامعی است که؛ با وجود آن، برند یا محصول شما در موقعیت کسب مزیت رقابتی قرار می گیرد. استراتژی های موفق، در تمرکز روی مشتریان هدف و ارتباط با آنها، به صورت کاملا هدف دار، کمک می کنند. با این وجود، نمایندگان فروش باید در خصوص نیاز مشتریان و اینکه آیا این کالا یا خدمات به رفع نیاز یا حل مشکل مشتری کمک می کند یا خیر؛ اطلاعات داشته باشند.

انواع استراتژی فروش,بهترین استراتژی فروش,تدوین استراتژی فروش

در صورت استفاده از یک استراتژی موفق، بازاریابان یا نمایندگان فروش، می توانند به راحتی در کمترین زمان، مشتری هدف را شناسایی کنند.

برای تدوین استراتژی فروش موثر و کاربردی، باید اهداف بلند مدت سازمان یا شرکت را همواره مدنظر داشته باشید و نیز باید یک تحلیل و آنالیز کامل، از چرخه فروش و کسب و کارتان در بیاورید. در نهایت با افراد فعال در زمینه بازاریابی و فروش جلسه بگذارید و با آنها صحبت کنید.

در مسیر نوشتن طرح فروش تان، آموزش بازاریابی محتوا، می تواند کمک کننده باشد. 

۵ نکته کلیدی نوشتن بهترین استراتژی

نکات زیر در جدیدترین استراتژی های فروش استفاده می شوند.

مشخص نمودن بازار هدف

شما باید روی نقاطی مشخص از مشتریان خود تمرکز داشته باشید. باید قشری از جامعه که نقطه هدف تان هستند را مشخص نمایید. سپس باید یک لیست را آماده کنید و این فرآیند تعریف بازار را، چندین بار تکرار کنید. حواستان باشد که اگر دامنه هدفتان کوچک باشد؛ شانس موفقیت شما کاهش می یابد.

گسترش دادن ارتباطات

بعد از شناسایی و ایجاد لیست از دامنه هدف، باید با ایجاد یک لیست از افراد و سازمان هایی که آنها را می شناسید؛ با آنها ارتباط بگیرید و به معرفی کسب و کارتان بپردازید. در نهایت باید با افرادی که هیچ لینکی با آنها ندارید، ارتباط برقرار کنید. می توانید برای آنها کارت پستال، معرفی نامه، بروشور و یا ایمیل معرفی خود و شرکتتان را بفرستید.

نوشتن سوالات

قبل از اینکه با افراد داخل لیستتان وقت ملاقات تنظیم کنید؛ یک لیست از سوالاتی که می خواهید از فرد یا شرکت بپرسید، تهیه کنید. این لیست می تواند در زمینه شناخت نیاز مشتریان، کمک کننده باشد.

جعبه نکته
توجه داشته باشید که:

در این قرار ملاقات فقط باید از افراد سوال بپرسید. نباید حرفی از محصول یا سرویس خود بزنید!

عمل کردن به وعده ها

در این مرحله شما باید به وعده هایی که به مشتریان خود داده اید به نحو احسن عمل کنید. در این حین به هیچ وجه، از ارتباط مداوم با آنها غافل نشوید. خدمات بعد از ارائه محصول را همواره در دستور کار خود داشته باشید. بدون ارتباط مداوم و مناسب، نباید انتظار این را داشته باشید که مشتری نیز با شما باشد و به سراغ شرکت یا برند دیگر نرود.

کار شما تازه بعد از فروش محصول آغاز می شود.

آمارگیری و بررسی کردن

همیشه باید حواستان باشد که آیا طبق برنامه و پلن خود پیش می روید. باید روند سیر نزولی یا صعودی فروش تان را زیر نظر داشته باشید، و با تحلیل آنها متوجه بشوید که علت کار از کجا است.

در اول هر ماه فعالیت های ماه قبل را بررسی کنید، و سوالات زیر را جواب بدهید.

ماه پیش چگونه گذشت؟ رعایت چه مواردی موثر بود؟ و یا چه مواردی کار را راه انداختند؟ آیا این میزان فروش همان بود که می خواستم؟ چکار می توانم برای بهتر شدن انجام بدهم؟

موفقیت خود را جشن بگیرید و برای ماه بعد آماده بشوید، و اگر نتوانستید به فروش دلخواه خود برسید هیچ گاه ناامید نشوید و با تغییر در برخی از موارد که لازم هستند، دوباره با انگیزه ای بیشتر ادامه بدهید.

یادتان باشد غول های بزرگ تجاری دنیا، یک روزی یک کسب و کار کوچک بودند!

 

 

حرف دل کاربران (1)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید

  • آیدین
    2 سال پیش

    عالی بود