استراتژی تولید محتوا اینستاگرام به روز و پربازدید

استراتژی محتوا چیست این سوال را خیلی در وبین سئو جواب دادیم ولی حالا می خواهیم به زبان و شیوه ای دیگر در مورد انواع استراتژی و تدوین آن صحبت کنیم. انواع مختلفی از استراتژی وجود دارد که در ویدیو توضیح داده شده است.

محتوا همیشه سبز از بهترین راهکار ها برای تولید و تدوین محتوا است. با توجه به نوع پلت فرمی که در آن کسب و کار یا بیزنس دارید باید به محتوانویسی بپردازید. زبان شیوه و لحن هر یک فرق دارد.

همانطور که در ویدیو نیز گفته شد محتوا سایت با اینستاگرام فرق دارد با آموزش تولید محتوا اینستاگرام می توانید به روزترین، جذاب ترین و لایک خورترین پست را بسازید. در این پست همه لینک های مفید آموزشی را برای شما جمع کرده ایم که دسترسی آسان داشته باشید.

متن ویدیو نیز برای شما آماده شده است. مثل همیشه با وبین سئو همراه باشید.

متن ویدیوی استراتژی محتوا چیه؟

سلام امیدوارم که حالتان خوب باشد. در این ویدیو می خواهیم در مورد استراتژی محتوا صحبت کنم و بگویم که اصلا استراتژی محتوا چیست؟

استراتژی محتوا را می توانیم به سه بخش ساده تقسیم کنیم.

یعنی انکه چه محتوایی را در چه زمانی و در چه رسانه ای؟ شما منتشر می کنید. اینها در استراتژی محتوا و تدوین استراتژی خیلی مهم است.

به عنوان مثال شما باید بدانید که خوراک محتوای سایت چیه؟ و خوراک محتوای اینستاگرام چیست؟

کسانی که در اینستاگرام و مخاطبان اینستاگرام دارند فعالیت می کنند؛ چه نوع محتواهایی را در کسب و کار من دوست دارند. کسانی که دارند در سایت مطالعه می کنند؛ چه نوع محتوایی.

آنهایی که سایت های آموزشی دارند خوب کاملا مشخص است. اگر در اینستاگرام ویدیوهای خیلی خسته کننده، خیلی خشک و رسمی و براساس یک لحن خیلی رسمی بگذارید. خوب این اتفاق برای تان نمی افتد و در اینستاگرام نمی توانید موفق باشید. باید در اینستاگرام خودت باشی.

در سایت اگر خیلی خودمانی باشد و شوخی بشود. کسانی که به دنبال مسائل خوب هستند و با مطالب خیلی سرگرم کننده روبرو بشوند خوب انگار که یک شکست روحی خورده اند و سایتت را ترک می کنند و همین باعث ضرر و زیان شما می شود.

پس بدان که چه محتوایی را در چه زمانی و درچه رسانه ای باید منتشر کنی.

این یک مطلب کلی از استراتژی محتوا است. ولی استراتژی محتوا بخش های مختلفی دارد. ما استراتژی کلان داریم. استراتژی خرد داریم و باید PDCA) Plan-Do-Check-Action) داشته باشیم در استراتژی مان. یعنی برنامه ریزی کنیم. انجامش بدهیم و آن برنامه ریزی مان را چک کنیم. براساس فیدبک ها و آن بازخوردهایی که داریم می گیریم؛ برنامه ریزی و آن فعالیت هایمان را تغییر بدهیم.

امیدوارم که این ویدیو به دردتان بخورد و لایک یادتان نرود.

حرف دل کاربران (1)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید

  • احمد طرفه
    3 سال پیش

    مرسی که هستی