نکات کارگشا برای بهبود سئو خارجی

سئو خارجی،یا به عبارت دیگر Off-page Seo یعنی به اجرا در آوردن  تکنیک هایی که باعث بهینه تر شدن سایت و در نهایت بالا رفتن رتبه سایت ما در نتاج جستجوی گوگل می شود. این تکنیک های آموزش سئو شامل مواردی هم چون: ایجاد بک لینک، شبکه های اجتماعی مجازی، ساخت برند و در نهایت ایجاد یک تعامل دو طرفه با کلاینت یا کاربر می باشد.

در سئو خارجی بیشترین تمرکز ما بر روی محیط خارجی می باشد؛ یعنی اینکه کاربران محتوا و ظاهر سایت ما را چگونه می بینند و ارزیابی می کنند.

جعبه نکته

هرگز فراموش نکنید برای اینکه یک سایت با ارزش داشته باشید که در بهترین حالت بهینه خود است؛ باید همزمان بر هر دو سئو (داخلی و خارجی) تمرکز نمایید و بر روی آنها کار کنید. هزینه سئو خارجی را باید حتما پرداخت نمایید.

سئو خارجی یا Off-site-SEO همانطور که از نامش مشخص می باشد فوکوس و تمرکز اصلی بر روی اقدامات خارج از سایت می باشد. شما با استفاده همزمان از سئو داخلی و خارجی می توانید ارزش سایتتان را در نزد گوگل بالا ببرید و آن را به صورت کاملا اصولی بهینه کنید. برای ارتقاء Off-Site-SEO شما اقدامات مختلفی را می توانید انجام بدهید از جمله دریافت بک لینک Back Link از سایت های دیگر و یا ریپورتاژ آگهی را سفارش بدهید و بسازید و سپس منتشر نمایید. از آن جایی که الگوریتم های گوگل یک توجه ویژه ای بر روی لینک های دریافتی سایت دارند؛ پس در نتیجه ساخت لینک در سئو خارجی تاثیر بسزایی در رنک سایت دارد.

تفاوت سئو داخلی و خارجی,سئو خارجی,سئو داخلی و خارجی

تفاوت سئو داخلی و خارجی

از مهمترین تفاوت سئو داخلی و خارجی می توان به این نکته اشاره نمود که؛ سئو داخلی همان پروسه هایی می باشد که در هنگام ساخت و تولید محتوا مانند آپلود تصاویر، نوشتن تگ های عنوان و توضیحات و بسیاری موارد دیگر، که در مبحث آموزش تولید محتوا به صورت مفصل توضیح داده شده است. در این حالت شما با کمک مواردی که ذکر شد به صورت مستقیم بازدید و ترافیک سایت را افزایش می دهید که در نهایت منجر به بالا رفتن رنک شما می گردد. اما در خصوص سئو خارجی، شما با ساخت لینک های معتبر و با ارزش و فعالیت در شبکه های اجتماعی، رتبه تان را افزایش می دهید.

مزایای استفاده از سئو خارجی

در صورتی که یک استراتژی و برنامه درست و بهینه در سئو off page داشته باشید؛ می توانید از مزایایی که در ادامه بیان می کنیم به خوبی بهره ببرید.

  • ارتقاء رتبه بندی: در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالاتری را کسب می کنیدکه خود موجب افزایش ترافیک و بازدید از سایتتان می شود.
  • افزایش رتبه صفحه: این عدد در گذشته بین ۰ و ۱۰ بود که ارزش یک سایت را از در نظر گوگل نمایش می داد. درحال حاضر این معیار به Da و Pa جایگزین شده است.
  • بازدید بیشتر: با بالا تر رفتن رتبه، وب سایت بیشتر در معرض دید قرار می گیرد و آمار کلیک آن نیز افزایش یافته و همچنین آمار بازدید نیز بیشتر می شود. این پروسه مانند یک دایره و حلقه می باشد که هر یک از موارد بر روی دیگری تاثیر می گذارد. پس در واقع نمی توان یکی را کم اهمیت دانست.

سئو داخلی و خارجی چیست,هزینه سئو خارجی,تفاوت سئو داخلی و خارجی

انواع سئو خارجی

  1. سوشیال مدیا Social Media: فعالیت در شبکه های اجتماعی متنوعی که این روزها بسیار در زندگی روزمره کاربرد دارند. مانند: توییتر، لینکدین و فیسبوک. شما می توانید با استفاده از این شبکه های اجتماعی میزان ورودی های سایت را افزایش بدهید و در نهایت رتبه سایتتات در صفحه نتایج سایت بالا می رود.
  2. لینک بیلدینگ Link building: ساخت بک لینک های مفید و معتبر می تواند می توانید ارزش سایت را بالا ببرید.
  3. هاست و سرور: سومین عامل استفاده از هاست و سرور مجازی است. شما باید از هاست و سرور مجازی مناسب استفاده کنید تا سرعت بارگذاری و لود شدن را افزایش بدهد که باعث رضایت کاربران از سایت می شود.

انواع لینک

لینک ها به دو دسته لینک طبیعی و لینک دستی تقسیم بندی می شوند.

  • لینک طبیعی یا Natural Link : به لینک هایی گفته می شود که شما خودتان آن ها را به صورت مستقیم و دستی نمی سازید. بلکه با توجه به محتوا با کیفیت در سایت، مرجع یا برند بودن شما در زمینه فعالیت تان، به سایت شما داده می شود.
  • لینک دستی یا Manual Link : لینک های دستی را خودمان برای ارتقا سئو سایت و به صورت مستقیم می سازیم. با استفاده از روش های زیر می توانیم لینک بسازیم:
  1.  لینک در امضا
  2. ارسال نظر در سایت ها و یا تالارهای گفتگو به همراه لینک
  3. ساختن وبلاگ اختصاصی
  4. به شاتراک گذاشتن ویدیو
  5. ارسال ایمیل و درخواست لینک
  6. ساختن لینک در دایرکتوری ها
  7. انتشار دوباره محتوا در شبکه های اجتماعی
  8. ثبت لینک در فرم های آنلاین

اطلاعات کامل تر و جزی تر در مورد ساخت بک لینک در یک پست جداگانه در آینده ارسال می شود. پس وبین سئو را همواره دنبال کنید.

متن ویدیو طرز تهیه آش سئو

طرز تهیه آش سئو. امروز همراه من باش تا با هم یک آشی بپزیم و کیف کنیم.

برای اینکه آش بپزیم و آش پخته بشود و بخواهیم ارائه اش کنیم. باید یک کاسه خوب داشته باشیم. در اینترنت این کاسه و موارد فنی همان سایت ماست. اگر شما یک آش خوشمزه ای را بپزید؛ اما در یک ظرف خوبی ارائه اش نکنید کسی آن را دوست ندارد.

و اصلا کسی سمت اش نمی رود تا ببیند آیا خوشمزه است یا خوشمزه نیست؟!

در موتورهای جستجو هم گوگل اینطوری هست که، اگر سورس تمیزی را نبیند و موارد فنی درست اجرا نشده باشد؛ اصلا نمی آید ببیند که این آش چی هست و اصلا چه مزه ای دارد.

بخش بعدی اینکه وقتی ما کاسه خوبی داشتیم بیایم محتوای خیلی خوبی هم داخل این کاسه بریزیم. یعنی نخود و لوبیا، رشته و سبزی. محتواهای خوبی داخل این بگذاریم که تا هم با کیفیت و تازه باشند و هم مورد پسند کاربر باشند.

حالا که این ها پخت و توانستیم داخل کاسه نیاز به متخلفاتی به یک چیزهایی که آن آش را خاص می کند و بهترش می کند. این ها چیزی نیست جزء backlink بک لینک ها و سئو خارجی. شما باید سیرداغ و نعناداغ خوبی بریزید بر روی آش تا آش دیده بشود و آن خوشمزگی را همه حس کنند.

پس بیاید در سئو اینجوری ببینیم سئو را که، سئو یک غذایی هست که شما باید بپزیدش و آن را به مردم ارائه کنید و از همه نظر باید خوب باشد. شما برای اینکه یک آش خوب بپزید، حداقل باید ۲۰۰ فاکتور را رعایت کنید و این ۲۰۰ فاکتور را کسی جزء گوگل برای ما تامین نمی کند.

حواستان باشد که این آش را نعناداغ و پیاز داغش را زیاد نکنید. که دل بقیه را بزند. موفق و پیروز باشید.

 

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید