طراحی سایت فروشگاهی

در حال حاضر داشتن یک فروشگاه اینترنتی در کنار هر کسب و کار فروشگاهی فیزیکی امری ضروری است. به همین منظور وبین سئو برای شما پیشنهاد ویژه ای دارد که به راحتی و در سریع ترین زمان بهترین فروشگاه اینترنتی را داشته باشید.
تماس بگیرید

این مشتریان با ما همکاری داشتن

یک روز هم فرصت رو از دست نده!

موفقیت توی مشتته اگه همین امروز شروع کنی.

تیم حرفه ای وبین سئو به کسب و کارهای زیادی کمک کرده تو هم میتونی بهش اعتماد کنی.

  • نظر جناب علیمحمدی در مورد کار با مجموعه وبین سئو رو بشنوید. ایشون صاحب کسب و کار در حوزه دکوراسیون و چوب هست که سالهاست با مجموعه وبین سئو همکاری دارند.

  • جناب عزیزخانی صاحب مجموعه هوارآکادمی هست که کسب و کارشون در حوزه ورزش فعالیت داره. نظرشون رو در مورد مجموعه وبین سئو بشنوید.

  • آقای دکتر جلالی در حوزه مهندسی عمران فعالیت دارند و آموزش های بینظری در سایتشون قرار دادند. ایشون هم مدتی هست که با مجموعه وبین سئو همکاری دارند.

  • آقای سید علی ظهوری مدیر سایت نیروی بیکران هستن و در حوزه آموزش کار می کنند. نظرشون رو در مورد کار با مجموعه وبین سئو بشنوید.

  • آقای مهندس حسنی مدیر مجموعه پراجمنت هستن و در حوزه مدیریت پروژه بسیار قوی کار می کنند. ایشون مدتی هست که با مجموعه وبین سئو فعالیت دارن، لطفا نظرشون رو بشنوید.

طراحی سایت فروشگاهی در حال حاضر به پراهمیت ترین راه های فروش آنلاین تبدیل شده است. برای اینکه کسب و کارهای فروشگاهی بتوانند در تمام ساعات شبانه روز به مشتری خدمت رسانی کنند و از همه فرصت ها بهترین استفاده را داشته باشند نیاز است که یک فروشگاه اینترنتی داشته باشند که مشتری بتواند بدون نیاز به مراجعه به فروشگاه فیزیکی محصولات مورد نظر خود را تهیه کند و همینطور فروش آنلاین، خود به عنوان شعبه دوم فروشگاه به صاحب کسب و کار سودرسانی کند.

وبین سئو در راستای ارائه خدمات طراحی سایت، برای ایجاد شعبه دوم (فروش آنلاین) کسب و کار شما به شما کمک کند تا با کمترین هزینه طراحی سایت فروشگاهی بتوانید سایتی بهینه و با کیفیت برای شعبه آنلاین خود داشته باشید.

چرا طراحی سایت فروشگاهی نیاز است؟

همانطور که می دانید یک فروشگاه فیزیکی فقط می تواند همان منطقه و نهایتاً همان استان را پوشش دهد برای اینکه بتوان مخاطبین بیشتری را به مشتری خود مبدل کنید نیاز است که منطقه تحت پوشش خود را بزرگتر کنید. در گذشته این امکان با ایجاد شعبه های ثانویه در شهرهای دیگر انجام می شد. اما امروزه با افزایش تعامل افراد با اینترنت دیگر خرید های اینترنتی امری طبیعی شده و می توان از فروشگاه های آنلاین به عنوان یک قدرت برای افزایش فروش نام برد.

برای اینکه در فروش آنلاین در کوتاه ترین زمان به نتیجه دلخواه رسید باید از فروشگاه اینترنتی با سورسی با کیفیت و بهینه استفاده کرد. وبین سئو در اینجا می تواند با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی برای کسب و کارهای شما فروشگاهی طبق سلیقه شما و در عین حال با کیفیت و بهینه ارائه کند.

 

مشاوره رایگان برای طراحی سایت فروشگاهی

برای دریافت مشاوره سئو تخصصی و مشاوره رایگان طراحی سایت فروشگاه آنلاین و یا اطلاع از قیمت طراحی سایت فروشگاهی می توانید تماس بگیرید.

سایت فروشگاهی وردپرسی,طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت فروشگاهی در قم

 

عوامل موفقیت بعد از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

 

زیبایی و طراحی سایت آنلاین شاپ خیلی مهمه!

 

  • سایت بسیار سریع، دسترسی آسان به منوها و…
  • مناسب برای سئو و بهینه سازی برای موتورجستجو
  • استفاده از تصاویر مناسب با لحن برند شما
  • کاربری ساده و آسان برای کابران سایت و نرخ تبدیل بالا
  • نمایش در دستگاه های مختلف موبایل، تبلت، کامپیوتر
  • نتایج بدست آمده قابل بررسی و اندازه گیری باشند
  • و… .

 

 

قیمت طراحی سایت فروشگاهی,سایت فروشگاهی وردپرسی,طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی، برند شما را زنده نگه میدارد

 

 

جسور و مدرن باشید تا قدیمی با اعتماد به نفس کاذب!

ما دوباره شما را تصور می کنیم که چه رنگ هایی کاربران شما را جذب می کند. چگونه از طریق بازاریابی محتوایی سهم شما را از بازارتان بیشتر کنیم.

چه مدرکی برای متقاعد سازی ارائه کنیم تا مشتریانتان راحت تر اعتماد کنند.

 

در نهایت راهی جدید برای دیده شدن شما در فضای وب پیشنهاد می کنیم.

 

 

 

طراحی سایت فروشگاهی در قم,قیمت طراحی سایت فروشگاهی,سایت فروشگاهی وردپرسی

UX عالی سایت فروشگاهی میتواند فروش شما را چند برابر کند!

 

بازدیدکنندگان به چه چیزی نیاز دارند؟ یک صفحه را تا چه اندازه به پایین اسکرول می کنند؟

 

  • کاربران سایت نیاز به یک مسیر مشخص دارند
  • باید برای مسیر کلی سایت استراتژی کلی داشته باشید
  • محتوای شما نشان دهنده اطلاعات کلیدی برای کاربر هستند
  • تجربه عالی کارکردن با سایت فروشگاهی شما یعنی فروش بیشتر
  • تجربه کاربری عالی فروشگاهی یعنی دانش و روانشناسی فروش
  • UX عالی یعنی چیزی که باعث می شود فروشگاه اینترنتی شما زنده بماند!
  • و… .

 

 

هدف از طراحی سایت فروشگاهی بهینه چیست؟

طراحی سایت وردپرسی معمولی به راحتی امکان پذیر است اما این قالب ها و سایت های وردپرسی به دلیل سورس کثیف و سنگین شان استاندارد نیستند. هم سرعت پایینی دارند و هم از لحاظ فنی طبق قوانین گوگل طراحی نشده اند زیرا فقط یک طراح سایت سئو کار می تواند از این قوانین مطلع باشد. نکات ریزی در طراحی سایت های بهینه وجود دارد که کمتر کسی از آن با خبر است.

به جرات می توان گفت که وبین سئو تنها شرکتی است که همه طراحان آن سئو کار هستند و همه قوانین سئو را به طور کامل در طراحی های خود لحاظ می کنند. طراحی سایت های فروشگاه آنلاین یکی از مهمترین سایت هایی است که نیاز اصلی آن سئو است که منجر به فروش هدفمند و متمرکز شود. از این رو سورس بهینه در فروشگاه های اینترنتی بسیار پر اهمیت است. با طراحی سایت فروشگاه اینترنتی بهینه می توان زمان پروسه سئو را به نصف کاهش داد. زیرا گوگل سایت را فقط از منظر سورس بررسی می کند.

 

امکانات اولیه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

 

  • معرفی محصولات بدون محدودیت
  • امکان خرید محصولات بصورت تکی یا گروهی
  • امکان تعریف تعرفه های حمل و نقل
  • امکان تعریف محصولات دانلودی و ارسال پستی
  • امکان ارسال پیامک و ایمیل به مشتری
  • ایجاد بلاگ و مجله برای سایت
  • ایجاد کوپن تخفیف
  • ایجاد تخفیفات شگفت انگیز

طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت فروشگاهی در قم,قیمت طراحی سایت فروشگاهی

خب بریم سراغ گردش مالی وب ایران

بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی وب ایرانه، سهم شما از این رقم رویایی چقدره؟؟

اگر این رقم رو به تعداد کاربرهای اینترنتی ایرانی تقسیم کنیم و میانگین بگیریم متوجه میشیم که میانگین خرید اینترنتی هر ایرانی ۳۰۰ هزار تومان.

جعبه نکته

 

شعار من اینه که داشتن فروشگاه اینترنتی امروز فرصت نیست ضرورت کسب و کارته!!

 

کسب و کارت رو آنلاین کن و فروش شبانه روزی رو تجربه کن!

دیگه کرونا اومده بازار نیست و نمیدونم از کجا مشتری بیارم و اینا برات خنده داره! چرا خنده! محصولاتت تو نمایشگاه دائمی با بازدیدکننده های خیلی زیاد قرار دادی بخاطر همین کرونا خنده داره!

 

اگر میخای شروع به یادگیری سئو کنی دوتا راه حل داری:

  • استفاده از آموزش سئو رایگان وبین سئو
  • استفاده از دوره آموزش سئو که می تونه سرعت یادگیری شما رو بیشتر کنه و در نهایت از تجربه های من استفاده کنی.

 

چرا از اول برای خودمون سایت اختصاصی طراحی نکنیم؟

قرار نیست چرخ رو از اول اختراع کنیم! من خودم همیشه برای همه کسب و کارهایی که هنوز شروع نکردن میگم که MVP داشته باشین. حالا اصلا این MVP چی هست. کوچکترین محصول قابل ارائه در بازار رو بهش میگن MVP. پس اول باید کسب و کارمون تست بشه و جواب آزموناش رو بده بعد بریم سراغ طراحی اختصاصی براساس نیاز کاربر.

تا الان فک کنم توجیه شدید که هزینه زیاد دادن بابت طراحی اختصاصی برای کسب و کار کار اشتباهیه. حالا فکر کنیم رفتید سراغ طراحی سایت اختصاصی! اولا شرکت سازنده عموما جوری کار میکنه که سورس کدهای سایت فروشگاهی که براتون طراحی کرده رو بهتون نده! پس جوری از استراتژی فروش اسیرکننده استفاده میکنه و تا زمانی که شما از اون سیستم استفاده میکنید باید هر چی نیاز دارید با اون شرکت هماهنگ بشید. شاید در ابتدا بکن ما سیستم طراحی کردیم و هزینه کمتری پرداخت می کنید چون هزینه طراحی اختصاصی تقسیم شده بر تعداد کاربران ما ولی بعدها با سالاد نوشابه این سایت براتون خیلی بیشتر از این چیزی که فکر میکنید آب میخوره!

حالا بگیم شما خودت تیم سازی کنی و برای خودت کار کنن اینجوری چی؟ بازم هزینه زیادی میکنی برای فروشگاهی که هنوز تست نشده و MVP نداره!

پس به خاطر دلایلی که در بالا براتون آوردم وبین سئو طراحی سایت فروشگاهی رو طوری براتون انجام میده که در بهترین حالت بشه کسب و کار شما. اون میکرو بیزنسی که تازه شروع کرده کارش رو.

آموزش ساخت سایت فروشگاهی

خب حالا بریم سراغ بحث آموزشی داستان و اینکه قصه صفر تا صد طراحی سایت فروشگاهی چجوری هست و از کجا شروع میشه و به کجا ختم میشه؟!

۱- نام دامنه مشخص کنید

دامنه در واقع همان آدرس یا اسم سایت شما در اینترنت است. افراد دیگر شما را با نام دامنه Domain سایت تان در گوگل می شناسند. حتما به انتخاب یک نام دامنه مناسب و مرتبط با حوزه کاری تان دقت داشته باشید. این مساله تاثیر بسزایی در موفقیت یا شکست کسب و کارتان دارد.

نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • در نام دامنه از اعداد استفاده نکنید.
  • از علائم نگارشی مانند خط فاصله (-) استفاده کنید.
  • تا جایی که امکان دارد نام دامنه را کوتاه انتخاب کنید (از نظر روانشناسی نام کوتاه بهتر در یادها می ماند)
  • نام دامنه می بایست با نوع بیزنس و برندتان مرتبط باشد.

مساله مهم دیگری که در زمان انتخاب نام دامنه نیاز به توجه دارد؛ انتخاب پسوند سایت است. برای مثال آدرس دامنه سایت خودمان را در تصویر زیر می بینید.

سایت فروشگاهی وردپرسی,طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت فروشگاهی در قم

انواع پسوند های سایت

  • پسوند com. یک پسوند معروف جهانی که اکثر مردم معمولی نیز آن را می شناسند.
  • پسوند ir. این پسوند مختص به کشور ایران است. با انتخاب این پسوند به علت تحریم ها دچار کمی مشکل و دردسر خواهید شد (مثلا نمی توانید از گوگل خدمات ادز یا تبلیغات بگیرید)
  • پسوند net. در حال تبدیل به یکی از پرکاربردترین پسوندهاست. بیشتر سایت هایی که خدمات it و اینترنت ارائه می دهند از این پسوند استفاده می کنند؛ اما باز هم محدودیتی در استفاده ندارد.
  • از پسوند سایر کشورها مانند uk. , us. تحت هیچ شرایطی استفاده نکنید.

برای چک کردن اینکه نام انتخابی تان آزاد است یا نه؟ می توانید از سایت name.com استفاده کنید. با وارد کردن نام دامین در این سایت به شما گفته می شود که این دامنه وجود دارد یا خیر و در نهایت به شما چند اسم پیشنهاد می دهد.

برای خرید و ثبت دامین نیز می توانید به سایت یکتانت بروید و تمامی فرایندها را طبق دستورالعمل شان انجام دهید.

مرحله بعدی خرید هاست برای سایتتان است.

۲- هاست یا میزبان بخرید

شما نیاز به یک فضایی در اینترنت دارید که اطلاعات خود را در آنجا نگه داری کنید. به این فضا اصطلاحا Host هاست یا میزبان گفته می شود. از یک سرور فیزیکی اشتراکی مدت دار برای اینکار خریداری می کنید و آن سرور به شما فضا اختصاص می دهد.

انتخاب درست هاست تاثیر بسزایی در سرعت سایت و بارگذاری اطلاعات دارد پس حتما به انتخاب خود توجه داشته باشید.

انواع هاست

  • هاست اشتراکی: در این حالت یک سرور به قسمت های مختلف و کوچکتر تقسیم شده و هر بخش به یک سایت واگذار می گردد. هاست های اشتراکی هزینه کمتری دارند؛ اما ممکن است از نظر خدمات ضعیف عمل کنند. برای شروع کار می تواند روش خوبی باشد؛ چرا که کاربران زیادی ندارید و نیاز به سرعت و توان بالای سرور چندان احساس نمی شود.
  • هاست اختصاصی: در این نوع میزبانی سرور، یک سرور فقط به سایت خدمات ارائه می دهد و یک سایت بر روی آن قرار دارد. در این حالت همه منابع فیزیکی سرور در اختیار همان یک سایت است و این مساله سرعت، امنیت و پهنای باند عالی را تضمین می کند. هزینه اشتراک هاست اختصاصی بیشتر از نوع اشتراکی است. توجه داشته باشید در صورتی که در ماه بیش از ۱۰۰ هزار کاربر بازدید کننده دارید، حتما از هاست اختصاصی استفاده کنید؛ در غیر این صورت برای شما مزیت خاصی ندارد و همان هاست اشتراکی جوابگوی نیازتان است.
  • هاست مجازی: VPS یا هاست مجازی در واقع ترکیبی از هاست اشتراکی و اختصاصی. به این صورت که سرور به بخش های مختلف تقسیم شده و در اختیار سایت های مختلف قرار می گیرد؛ اما توسط تکنولوژی Hypervisor هر قسمت کاملا ایزوله شده و هیچ گونه تاثیری بر روی بخش دیگر ندارد. در مورد هزینه نیز از هاست اشتراکی بیشتر و از هاست اختصاصی کمتر است و البته خدمات خوبی نیز ارائه می دهد.
  • هاست ابری: در این حالت سایت شما بر روی چند سرور قرار می گیرد. سرورهایی که با یکدیگر بصورت موازی در ارتباط هستند. سرعت لود شدن سایت بیشتر است. اگر یک سرور از کار بیافتد، سرور دیگر سریعا جای او را گرفته و سایت شما از کار نمی افتد.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی,سایت فروشگاهی وردپرسی,طراحی سایت فروشگاهی

هاست را به دامنه وصل کنید

اگر هاست و دامین خود را از یک شرکت خریداری کرده باشید، مراحل اتصال توسط شرکت صورت می گیرد؛ اما اگر نیاز است که خود بصورت دستی این کار را انجام دهید، باز هم باید بدانید که نحوه انجام اتصال به موارد مختلفی بستگی دارد و متفاوت خواهدبود.

به عنوان مثال نحوه اتصال در هاست اشتراکی و سرور مجازی متفاوت است.

مورد بعدی استفاده از پنل های متفاوت است. در هر کنترل پنلی، نحوه اتصال متفاوت است. مثلا  C-panel با دایرکت ادمین فرایندی متفاوت دارد.

روش کلی به این صورت است: در ابتدا شما نیاز به Name Server دارید. از طرف شرکت لیست NS ها به شما ایمیل می شود. وارد سایت هاستی که خریداری کرده اید شوید، وارد بخش مدیریت دامنه شده و در نهایت در بخش مدیریت DNS لیست تمام NS هایی که دریافت کرده اید را وارد کنید.

پیشنهاد وبین سئو سایت نت افزار برای خرید هاست است. در تصاویر زیر مراحل اتصال هاست و NS ها را در نت افزار مشاهده می کنید.

پیشنهاد می‌کنیم به صورت دستی خود اینکار را انجام دهید و با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید که اتصال دامنه را انجام دهند. (البته همانطور که گفته شده اگر هر دو را از یک سایت خرید بزنید دردسر اتصال به هاست را نخواهید داشت)

 

طراحی سایت فروشگاهی در قم,قیمت طراحی سایت فروشگاهی,سایت فروشگاهی وردپرسی

طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت فروشگاهی در قم,قیمت طراحی سایت فروشگاهی

سایت فروشگاهی وردپرسی,طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت فروشگاهی در قم

۳- روش طراحی سایت را تعیین کنید

باید در ابتدای شروع کار طراحی سایت باید نحوه طراحی سایت را مشخص کنید. آیا سایت بصورت اختصاصی برای خود می خواهید (از ابتدا همه چیز کدنویسی شود) یا قصد استفاده از CMS های آماده دارید.

در ادامه هر کدام را به اختصار توضیح می دهیم:

کدنویسی سایت

اگر کسب و کاری نوپا هستید این روش پیشنهاد نمی شود. این روش هزینه و بودجه زیادی را می طلبد و برای بیزنس های کوچک و نوپا چندان مناسب و بهینه (از نظر هزینه) نخواهد بود. CMS ها را بررسی کنید اگر آنها نتوانستند نیازهای شما را برطرف کنند به سراغ طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی با کدنویسی بیایید. (در ۹۰ درصد موارد CMSها جوابگو خواهند بود)

استفاده از CMS

سیستم مدیریت محتوا یا CMS نسبت به طراحی سایت اختصاصی هزینه کمتری نیاز دارد. در ادامه دو CMS معروف و پرکاربرد دنیا را معرفی می کنیم:

  • وردپرس: محبوب ترین و پرکاربردترین سیستم مدیریت در دنیا WordPress نام دارد. هسته آن از زبان برنامه نویسی PHP است و البته open source نیز می باشد. در این حالت هر برنامه نویس و Developer می تواند در هسته مرکزی تغییرات ایجاد کند و حتی یک سایت را از صفر تا صد مجدد در این محیط طراحی و برنامه نویسی نمود. پلاگین های زیادی هستند که می توانید در وردپرس استفاده کنید. افزونه ووکامرس مشهورترین پلاگین ها در طراحی سایت فروشگاهی است.
  • جوملا: بعد از وردپرس بیشترین استفاده در سطح جهانی را دارد. هدف اصلی و تنها هدف جوملا ساخت و طراحی صفحات فروشگاهی است. مزایای جوملا: رایگان، متن بازی، پشتیبانی از زبان فارسی.

۴- سفارشی سازی سایت را شروع کنید

بعد از انتخاب روش برای طراحی سایت نوبت به انتخاب قالب و سفارشی سازی آن می رسد. برای اینکار می توانید به روش دستی مانند طراحی دکور یک مغازه بر روی کاغذ هر چیزی که نیاز است سایت داشته باشد را بکشید.

مهمترین و اولین مساله در طراحی سایت فروشگاهی؛ جلب اعتماد مخاطبان است. همه آیتم های موجود در سایت از رنگ گرفته تا چیدمان و نوشته ها باید حس اعتماد را در مخاطب ایجاد نمایند.

در زمان سفارشی سازی فرآیندهای سایت فروشگاهی، در همه مراحل خریدار را در نظر داشته باشید و از نگاه او قالب را بزنید. قالبی ساده، کاربرپسند و در عین حال مرتب باشد. از شلوغ کاری های بی مورد جدا بپرهیزید و حتما فضاهای خالی به میزان کافی داشته باشید.

مساله مهم بعدی توجه به موبابل فرندلی Mobile Friendly بودن است. بسیاری از کاربران سایت های فروشگاهی را از طریق موبایل مشاهده می کنند؛ پس باید قالب به گونه ای طراحی و بهینه شده باشد که در موبایل با هر ابعاد و اندازه ای به درستی دیده شود. به اصطلاح ریسپانسیو باشد.

دسترسی به موارد مختلف در سایت باید برای کاربر آسان باشد. دسته بندی ها و منوها را به درستی و براساس اولویت بچینید. حتما باکس سرچ داشته باشید.

صفحات اصلی که هر سایتی نیاز است در ابتدا داشته باشد؛ موارد زیر هستند:

  • صفحه اصلی (یا Home Page اولین برخورد مشتری با شماست حکم ویترین را دارد)
  • صفحه محصولات
  • صفحه درباره ما
  • صفحه تماس با ما
  • صفحه اطلاعات قانونی

برندسازی را در همه آیتم های سایت نشان دهید و حفظ نمایید. از یک رنگ پایه خاص، فونت، آیکون، طرح گرافیکی، بک گراند، لوگو و لحن محتوا و…. در همه شبکه های اجتماعی و کانال های مختلف این تم و قالب برندسازی را رعایت کنید.

جعبه نکته
آمارها نشان می دهد که ۷۰ درصد کاربران از طریق موبایل وارد سایت می شوند.

۵- محصولات و محتوای سایت را درج کنید

بعد از مشخص نمودن قالب و ساخت صفحات اولیه برای آن؛ حالا نوبت به اضافه کردن محصولات به سایت است.

محصولات را با توجه به فاکتورهای مختلف، دسته بندی کنید. از فیلترهای مختلف برای دسترسی آسانتر به اجناس نیز حتما استفاده نمایید. به عنوان مثال فیلترهایی مانند: رنگ، سایز، برند، جنس و…

مساله بعدی نمایش وضعیت کالا در انبار است؛ به این معنی که موجود بودن یا نبودن آن هر محصول نمایش داده شود.

فروشگاه های اینترنتی دو پارامتر مهم و کلیدی وجود دارد. عکس های باکیفیت و توضیحات محصول کامل.

حتما تصاویر کالا از زاویای مختلف بگیرید، نور کافی باشد و از زاویه خیلی نزدیک نیز عکس بگیرید تا ویژگی های کالا به خوبی مشخص باشد. در کپشن یا توضیحات محصول از کلمات کلیدی درست استفاده نمایید، متن هم از نظر سئو و هم از نظر خوانایی بهینه شود.

عکس محصولات در استفاده روزمره زندگی را نیز در محتوای خود قرار دهید. این مورد تاثیر بسزایی در افزایش فروش دارد.

نظرات مشتریان را در قسمت انتهایی قرار دهید و باکسی برای درج نظرات در نظر داشته باشید. در صفحه اصلی بخشی تحت عنوان محصولات پرفروش و یا پیشنهادات ویژه تعبیه نمایید.

۶- نحوه پرداخت را تعیین کنید

جعبه نکته

یکی از موارد مهم و تاثیرگذار در تبدیل کاربر به خریدار؛ فرایند خرید است.

آمارها نشان می دهند که نرخ تکمیل خرید فروشگاه های اینترنتی ۴۶/۴ درصد است؛ در صورتی که سایت شما خروجی کمتر از این نرخ دارد، به احتمال زیاد باید سری به فرایند خرید سایت بزنید و آنرا ساده تر کنید.

در صفحه ثبت سفارش فقط اطلاعات ضروری را از مشتری را بگیرید و به او این اطمینان را بدهید که اطلاعاتش در امنیت کامل حفظ خواهند شد.

دریافت نماد اعتماد یا اینماد e-namad برای وب سایت های ایرانی الزامی است؛ این نماد را دریافت کنید و لوگوی آن را در فوتر سایت خود درج نمایید. مشتریان می توانند با کلیک بر روی آن، عملکرد شما را مشاهده کنند.

روش های مختلف پرداخت را مشخص کنید. روش استاندارد پرداخت، هدایت کاربر به صفحه درگاه سایت است؛ اما می توانید از سایر روشها مانند پرداخت بصورت کارت به کارت، پرداخت حضوری، درگاه پرداخت غیر مستقیم (واسط) و پرداخت رمز ارزی نیز استفاده نمایید.

مساله بعدی مشخص نمودن هزینه ارسال است. بسیاری از مشتریان زمانی که در جریان هزینه بالای ارسال قرار می گیرند، خرید خود را کنسل می کنند و یا اینکه برای خرید مجدد دیگر به سراغ شما نمی آیند.

پس حتما پیش از تکمیل فرایند خرید، هزینه ارسال را مشخص نمایید.

درگاه پرداخت مستقیم

شما می توانید از شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت مانند سداد و تجارت الکترونیک پارسیان؛ اقدام به دریافت درگاه پرداخت مستقیم نمایید. این کار نیاز به دریافت مجوزهای زیادی دارد و زمان بر است.

مجوزهای زیر برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم نیاز است:

  • پروانه کسب یا جواز کار
  • کد رهگیری ثبتنام مالیاتی
  • بستر وب سایتی آماده برای فروش آنلاین
  • تصویر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیر کسب و کار
  • تصویر روزنامه رسمی و آگهی تاسیس
  • گواهی امضا
  • نماد اعتماد وزرات صمت
  • حساب بانکی معتبر

درگاه پرداخت غیر مستقیم (شرکت های پرداخت یار)

روشی دیگر همکاری با برخی شرکت های واسطه به نام پرداخت یار است. این شرکت ها بین کسب و کارها و شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت (PSP) نقش واسطه را دارند. این روش برای کسب و کارهای کوچک جواب می دهد.

دیگر نیازی نیست شما بصورت مستقیم درگیر روند اخذ مجوزهای لازم درگاه مستقیم شوید.

در مجموع بین ۱ تا ۲ روز کاری برای دریافت درگاه زمان است.

شرکت های پرداخت یار امکاناتی مانند: پنل گزارش گیری، کیف پول و اطلاع رسانی از طریق پیامک و… را نیز ارائه می دهند.

توجه داشته باشید که این شرکت ها درصدی را از هر تراکنش به عنوان کارمزد برای خود در نظر دارند.

۷- اقدام به بازاریابی و تبلیغات کنید

الان وقت پروموت Promot کردن فروشگاه است. در این مرحله با تشکیل کمپین های تبلیغاتی و بازاریابی، سایت خود را به دیگران نشان می دهید.

از مهمترین اقدامات در بازاریابی، حضور مداوم و موثر در شبکه های اجتماعی و فعالیت در آنهاست. از تصاویر باکیفیت محصولات خود استفاده کنید تا ارزش برند و کالاهای خود را به دیگران نشان دهید.

یک تقویم تولید محتوا منظم برای انتشار پست در اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی خارجی و داخلی تنظیم کنید.

حتما در سایت هایی مانند ترب، ایمالز ثبتنام کنید و عکس محصولات را در آنجا نیز قرار دهید. این وب سایت ها به عنوان مراجع قیمت کالا می توانند ورودی خوبی برای سایت شما داشته باشند.

به سراغ مشتریانی بروید که تمام فرایند خرید خود را تکمیل کرده اند و در لحظه آخر منصرف و شده اند و دکمه انصراف از خرید را زده اند. به آنها همین محصول را چند روز بعد با تخفیف یا یک پیشنهاد جذاب دیگر، بفرستید.

از خدمات یکتانت برای تبلیغات می توانید استفاده کنید. شما تنها نیاز است که یک بنر تبلیغاتی را در سایت یکتانت قرار دهید و تمام کارها بصورت اتوماتیک توسط یکتانت انجام می شود. یکتانت تبلیغات محتوامحور را ارائه می دهد. به این صورت که بنر تبلیغاتی شما را به افرادی که محصولات مشابه را جستجو داشته اند؛ نشان می دهد.

پشتیبانی طراحی سایت فروشگاهی به چه صورت انجام می شود؟

برای هر پروژه یک ماه پشتیبانی خطا بصورت رایگان داریم: پیشتیبانی خطا یعنی مراحلی که در پروژه توافق کردیم و یا ظاهر سایت همانطور که توافق شده به درستی کار نکند یک خطا محسوب می شود بطور مثال اگر قرار است ورود و ثبت نام کاربر با موبایل باشد باید همه مراحل ورود و ثبت نام با موبایل به درستی اجرا شود و در صورتی که مشکلی در این مراحل وجود داشته باشد بعنوان یک خطا باید توسط تیم وبین سئو اصلاح شود.

اگر یک ماه پیشتبانی خطا تمام شد مشتری می تواند از طریق لینک پشتیبانی فنی سایت وردپرس اقدام به انتخاب یک پلن برای پشتیبانی سایت خود نمایند.

بطور معمول خطاهای سایت در یک ماه اولیه مشخص و بر طرف می شوند اما در صورتی که پس از بروزرسانی ها یا نصب افزونه های مختلف سایت پس از یک ماه دچار مشکل شد می توانید با توجه به موردی که پیش آمده یکی از پلن های پشتیبانی را انتخاب کرده و با تیم وبین سئو در تماس باشید.

پکیج های طراحی سایت فروشگاهی

کسب و کار نوپا

  • پوسته: انتخاب قالب از بین نمونه کارها با تغییر رنگ
  • زمان اجرا: ۳ روزکاری

کسب و کار در حال رشد

  • پوسته: انتخاب قالب از بین نمونه کارها + تغییرات ظاهری
  • زمان اجرا: ۱۰ روزکاری

کسب و کار حرفه ای

  • پوسته: قالب اختصاصی
  • زمان اجرا: ۴۰ روزکاری
مشاهده بیشتر...

حرف دل کاربران (1)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید

  • وایکادو
    4 ماه پیش

    کارتون عالیه واقعا من برای طراحی و سایت شرکتم خیلی تحقیق کردم و نمونه کارهای شما رو خیلی پسندیدم و قطعا یکی از نمونه کارها رو برای انجام کارم انتخاب میکنم فوق العاده اید.

علی رجبی
برای مشاوره رایگان تماس بگیرید
طراحی یا سئو سایت با وبین ســئو
درخواست مشاوره رایگان
درخواست طراحی یا سئو سایت

با کلیک روی دکمه روبرو میتوانید درخواست خودتان را ثبت کنید.

در کمتر از 48 ساعت با شما تماس می گیریم.