علت کند بودن سایت وردپرس

دلیل کند بودن سایت وردپرس

علت کند بودن سایت وردپرس سوالی پرتکرار که از من پرسیده می شود. پیشخوان وردپرس مغز یک وب سایت وردپرسی است و هسته اصلی سایت شما بر روی آن است. تمامی دستورات و فرمان های لازم از طریق آن انجام می شود.

پیشخوان وردپرس نیز مانند هر پنل یا داشبورد نرم افزاری در بلند مدت دچار مسائل و چالش هایی می  شود که همه آن ها با یکدیگر دلیل کند شدن پیشخوان وردپرس می باشند. در آموزش وردپرس شما یاد می گیرید که چگونه مانند یک حرفه ای با پیشخوان وردپرس تعامل داشته باشید و تمام نکات و جزییات کار را می آموزید.

در این یادداشت به بیان دلایل اصلی به بررسی سرعت سایت وردپرس می پردازیم.

کند شدن پیشخوان وردپرس

اصلا علت کند بودن سایت وردپرس چیه؟ مواردی که در کاهش سرعت سایت موثر هستند:

۱- Hosting

وب هاستینگ بستر اصلی بارگذاری سایت است و اگر تنظیمات سیستم میزبانی وب شما به درستی ست نشده باشد، تاثیرات منفی از جمله کاهش سرعت سایت را در بر دارد. استفاده از هاست های رایگان و یا اشتراکی مزید بر علت کندشدن سایت هستند؛ پس استفاده از این هاست ها را کنار گذاشته به سراغ Host های قوی و معتبر بروید.

۲- پیکربندی وردپرس

پوسته وردپرس و افزونه هایی که استفاده می کنید را به روز رسانی نمایید. استفاده از پوسته وردپرسی به روز نشده و پلاگین های با نسخه قدیمی همگی در روند کند شدن پنل wprdpress موثر هستند. برخی از پلاگین ها تنها با نسخه به روز وردپرس کار می کنند و با نسخه های قدیمی تر سازگاری ندارند.

حتما یک برنامه منظم برای به روز رسانی افزونه ها، قالب و وردپرس داشته باشید.

افزایش سرعت پیشخوان وردپرس,بررسی سرعت سایت وردپرس,علت دیر لود شدن سایت

۳- صفحات حجیم

صفحاتی که تصاویر زیاد دارند به اصطلاح به صفحات حجیم تعبیر می شوند. به منظور کم کردن حجم آنها از فرمت webp تصاویر استفاده کنید و یا با روش های دیگر سایز و اندازه فایلها و تصاویر را به حداقل ممکن برسانید.

۴- پلاگین (افزونه)

حتما در نصب و استفاده از افزونه های مختلف وردپرسی توجه داشته باشید و برای هر منظورری یک پلاگین نصب نکنید. ساختار برخی از پلاگین ها از نظر کدنویسی دچار ضعف است و همین مساله منجر به افت سرعت بارگذاری سایت شما می شود.

درست است که افزونه ها کار را برای طراحان سایت ها آسانتر کرده اند و در زمینه های متعدد باعث صرفه جویی شده اند؛ اما با این شرایط نیز استفاده افراطی از آنها می تواند به بستر وردپرس آسیب برساند.

طی گزارشات رسیده از کاربران در نقاط مختلف جهان، برخی از افزونه ها خود به تنهایی سرعت وردپرس را کاهش داده اند. افزونه های زیر را به یاد داشته باشید:

  • افزونه فروشگاه ساز WooCommerce
  • افزونه نقشه ساز Google XML Sitemaps
  • افزونه شبکه های اجتماعی MashShare
  • افزونه نمایش کامنت Disqus Comment System
  • انواع افزونه های بک آپ وردپرس
  • انواع افزونه های صفحه ساز وردپرس

پلاگین هایی که نام بردیم، سنگین هستند و با نصب یک یا هر همه آنها فشار زیادی به سایت و پیشخوان وردپرس وارد می شود.

۵- اسکریپت های خارجی

در استفاده از بنرهای تبلیغاتی و فونت ها که یک نوع اسکریپت خارجی به شمار می روند؛ دقت نمایید. برخی آنها عامل موثر در افت کاهش سرعت سایت می باشند.

۶- عدم فعال بودن کش سایت

حواستان به استفاده از یک سیستم caching در سایت وردپرسی باش. اگر از کش کردن فایل ها و سایر موارد استفاده نمی کنید، سرور شما همواره در حال دریافت و ارسال اطلاعات می باشد و بیش از حد معمول بارگذاری خواهد و همین امر منجر به کاهش سرعت خواهد شد.

با فعال سازی سیستم کش سایت، با ورود یک کاربر تکراری به سایت، آخرین نسخه ذخیره شده از سایت به کاربر نشان داده می شود. با این کار در استفاده از منابع صرفه جویی کرده اید. استفاده از افزونه Speed Light می تواند کمک کننده باشد.

کند شدن پیشخوان وردپرس,افزایش سرعت پیشخوان وردپرس,بررسی سرعت سایت وردپرس

۷- وجود دیتای غیرضروری

وجود اطلاعات غیرضروری در دیتابیس و ناپیوسته بودن فضای ذخیره سازی اطلاعات، سرعت پردازش دیتا را افزایش می دهد و از سویی دیگر سرعت سایت نیز کاهش می یابد. اطلاعات اضافه و غیرضروری خود را از Database پاک کنید.

۸- بهینه نبودن کدها

استفاده بیش از حد از کدهای CSS, Java Script، فونت ها و افکت های مختلف در عین زیباتر ساختن طرح و ظاهر سایت؛ باعث کند شدن سرعت بارگذاری وب سایت نیز می شوند. شما باید در استفاده از آنها رعایت اصل سئو و بهینه سازی را در نظر داشته باشید.

حتما قالب هایی را انتخاب کنید که از نظر کدنویسی بهینه شده باشند و فاقد کدهای inline باشند. تم ها و قالب های سبک را نصب نمایید.

جهت دریافت خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. تمامی قالب های طراحی سایت وبین سئو از نظر سرعت بهینه بوده و رعایت اصول سئو جزء جدایی ناپذیر فرایندهای وبین سئو می باشد.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید