خلاصه کتاب ۲۷ چالش مدیران

خلاصه کتاب 27 چالش مدیران

خلاصه کتاب ۲۷ چالش مدیران راهکاری گام به گام برای اغلب مشکلات مدیریتی  (ترجمه کتاب: The 27 Challenges Managers Face نوشته: بروس تالگان) در چند دقیقه:

چطور و در چه زمای بخوانم؟

حجم کتاب
حجم کتاب

256

زمان مطالعه
زمان مطالعه کتاب

6 دقیقه

میزان تمرکز
میزان تمرکز برای مطالعه کتاب

در مسیر (کم)

نویسندگان
نویسندگان کتاب

بروس تالگان

نکات کلیدی کتاب

  • از چالش های معمولی که مدیران با آنها روبرو هستند می توان به موارد: فناوری پیچیده، وابستگی کار کارمندان به یکدیگر، محدودیت منابع، جهانی شدن و افزایش سرعت کار اشاره نمود.
  • کارکنان باید بتوانند خود و رفتارهایشان را مدیریت نمایند.
  • شیوه مدیریتی باید توسط مدیران آپدیت شود، آنها باید به کارکنان عالی و متوسط خود رسیدگی و توجه نمایند و شرایط غیر قابل کنترل را بپذیرند و با آن کنار بیایند.
  • ضعف مدیریتی مشکل و چالش اغلب مدیران است.
  • وجه برتری مدیران عالی از مدیران ضعیف، روابط موثر است.
  • مدیران زمان خود با جلسات بی هدف، پاسخ دادن به ایمیل ها بصورت روزانه و رسیدگی به امور کارمندان هدر می دهند. برای گذر این چالش آنها باید با دیگران روابط موثر داشته باشند.
  • جلسات هدفمند، پرمفهوم، تیمی و ساختارمند تشکیل داده و با کارمندان تعاملی دو نفره داشته باشید.
  • شما می توانید از این جلسات گروهی و دو نفره برای مشخص کردن مسئولیت ها، اعلام انتظارات خود، ارزیابی عملکرد، ارائه بازخورد و حمایت از کارمندان بهره بگیرید.
  • در روز یک ساعت با سه یا چهار نفر از کارمندان به صحبت بنشینید.
  • فاکتورهای یک مدیریت عالی: زمان، تمرکز، پیگیری و تلاش همیشگی

غلبه بر ضعف مدیریتی

روابط ناکارآمد و بی اثر، مدیریت ضعیف را در پی دارد. مدیران ضعیف تنها در هنگام نظارت و سرکشی با کارمندان گفتگویی رسمی و ساختارمند دارند. صحبت های آنها بدون برنامه و کاملا تصادفی است و تنها سوالات کلیشه ای مانند: اوضاع چطور است؟ کارها روبراه است؟ مشکلی هست که باید بدانم؟ و… این تلاش ها نتیجه ای ندارد. کارمندان از این مدل گفتگو مصنوعی بیزارند.

مدیریت کار ساده ای نیست. تکنولوژی و فناوری روابط کاری و روابط افراد را دچار پیچیدگی کرده است. چالش های جدیدی که در دنیای کار امروزی وجود دارد وابستگی شدید کار کارمندان به هم و افزایش سرعت کار است. سازمان ها و شرکت ها از کارکنان خود همیشه کارایی و بهره وری عالی و دائمی را خواستارند. البته نمی توان از تغییر دوری کرد و تغییرات توقف ناپذیر و دائمی هستند و همین مسائل فشار بر روی مدیران را بیشتر می کنند و در منابع محدودیت به وجود می آید.

اکثر  کارمندان بعد از مدتی احساس می کنند که باید شرکت را ترک و به دنبال محل کار بهتری هستند. جلب حس وفاداری کارمندان همیشه برای مدیران و شرکت ها امری بسیار دشوار است. جهانی شدن و ارتباط با افراد مختلف با زبانها و فرهنگ های مختلف، باعث پیچیدگی بیشتر کار مدیریت می شود.

گفتگوهای دونفره

با تک تک کارمندان خود گفتگویی دو نفره داشته باشید و درباره وظایف او صحبت نمایید. برنامه منظم و ساختارمند برای این گفتگو و تعامل داشته باشید. با هر کارمند درباره چگونگی رسیدن به یکی از اهداف شرکت صحبت نمایید. شما در حین صحبت با کارهای قبلی و برنامه های بعدی او آشنا می شوید و در جریان تکست های آینده او نیز قرار می گیرید. هر روز ساعتی را برای این گفتگوی دونفره در نظر بگیرید و با هر کارمند متناسب با وظیفه و شرایطش گفتگو داشته باشید.

قالب گفتگو باید بصورت رسمی باشد و چند سوال اساسی زیر را بپرسید:

  • کارتان را چگونه انجام می دهید؟
  • کار محوله بعدی تان چیست؟
  • آن کار به چه صورت انجام می پذیرد؟
  • انجام کار چه قدر طول می کشد؟
  • دلیل این مدت زمان چیست؟
  • از من به عنوان مدیر چه خواسته ای دارید؟
  • برنامه بعدی تان چیست؟
  • برای اجرایی کردن آن چه گام هایی بر می دارید؟

این سوالات مهم را در جلسات بعدی نیز بپرسید و پاسخ ها را بررسی کرده و با دقت گوش بدهید.

چالش “مدیر جدید بودن”

هر مدیر جدیدی می بایست مسئولیت پذیر باشد و به دنبال کسب اعتبار برای خود باشد. هر مدیر جدیدی باید روحیه یادگیری داشته باشد و مطالب زیادی را بیاموزد. با یک شروع ناقص به عنوان مدیر می توانید تمام سابقه شغلی را از دست بدهید. انتقال به یک سمت و جایگاه جدید، نوع روابط شما با همکاران قبلی را تغییر می دهد. نمی توان این حس را انتقال داد و برخی از مدیران به دنبال این هستند که رابطه قبلی با همکاران خود را بدون تغییر نگه دارند؛ این امر بی اثر است. شما به عنوان مدیر باید در صورت ایجاد هر اختلافی تصمیم بگیرید. خیلی به همکاران سابق خود سخت گیری نکنید؛ اما در جریان چالش هایی روابط و جایگاه جدید باشید.

از روش هایی استفاده کنید تا مطمئن شوید که کارمندان کارهای خود را مسئولانه انجام می دهند. روش هایی مانند: تهیه چک لیست، جدول انجام ها و برنامه.در جریان پیشرفت کارها قرار بگیرید. از مشتریان در مورد نحوه عملکرد کارمند نظرخواهی کنید اما در مورد شخصیت او از دیگران چیزی نپرسید.

چالش “آموزش مدیریت فردی”

در مورد انجام درست و موثر وظایف با کارمندان حرف زده و به آنها آموزش دهید. مشکلات و چالش هایی مانند: دیر رسیدن، زود رفتن و تایم استراحت زیاد را درست کنید. نگذارید این مسائل طولانی مدت شوند. به کارمندان خاطی اخطار دهید و در صورت تکرار آنها را برکنار کرده و با این کار به بقیه می گویید که این رفتار برایتان غیرقابل تحمل است.

با آموزش میان فردی، مهارت های سازمانی و روش های حل مشکل به کارمندان خود کمک کنید. به آنها کنترل زمان را بیاموزید. برای هر کارمند معیارهای عملکردی خاص در نظر بگیرید و برای او در گفتگوی دو نفره برنامه ریزی کنید و او را در جریان بگذارید. برای هر کارمندی یک حد رفتاری را مشخص کنید. به عنوان مثال به کسی بگویید که باید بیشتر گوش بدهد و کمتر حرف بزند و یا اینکه نباید در کار دیگران دخالت کند و با بقیه برخورد خوبی داشته باشد.

به کارمندان خوب با عملکرد عالی پاداش بدهید. یک سیستم مدیریتی برای سازماندهی کارها در نظر بگیرید. با کارمندان کم دار و ناتوان نیز به گونه ای دیگر رفتار نمایید.

چالش “مدیریت عملکرد”

شما به عنوان مدیر وظیفه دارید تا به رشد کارمندان خود کمک نمایید. همه کارمندان اعم از ضعیف، متوسط و عالی نیازمند توجه شما هستند همه آنها از شما انتظار دارند. تنها به دنبال رشد کارمندان ضعیف خود نباشید.

با روش های قدیمی عملکرد افراد در انجام کارها بهتر نخواهد شد. برای اصلاح عادتهای مخرب کاری کارمندان حتما مداخله نمایید. به آنها تذکر دهید بدون تذکر متوجه اشتباه نخواهند شد. در صورت عدم توجه ممکن است برخی از کارمندان دست از تلاش بردارند؛ زیرا فکر می کنند کسی به آنها اهمیت نمی دهد. برای عملکرد بهتر، شراکت در کار، تعیین انتظارات و بررسی عملکرد از جلسات دونفره کمک بگیرید.

چالش “مدیریت رفتارها”

احساسات درونی هر شخص بوسیله رفتارش نمود پیدا می کند. به عنوان مثال در قالب جملات، حرکات، کلمات، لحن صدا و زبان بدن. رفتارهای مثبت عملکردی عالی و رفتارهای منفی عملکرد ضعیف را در پی دارند. اما مدیران به تصحیح رفتار کارمندان کاری ندارند و آنها را امری درونی و شخصی می دانند. در صورتی که یکی از مهمترین وظایف مدیران تشویق کارمندان به تغییر رفتار و حذف عادات و رفتارهای منفی است.

با آنها در مورد رفتارهایشان با صراحت و قاطعیت حرف بزنید و به کارمندان با رفتار خوب پاداش دهید و آنهایی که حاضر به تغییر نمی باشند را رها کنید.

چالش “مدیریت کارمندان برتر”

کارمندان عالی همه جا به نسبت کارمندان معمولی دارای ارزش بیشتری هستند و با سه یا چهار کارمند متوسط برابری دارند. آنها لایق بهترین و بالاترین توجه و احترام هستند. از آنها مدام قدردانی کنید و پاداش بدهید. برای رشد آنها سرمایه گذاری کنید و برای حفظ شان تلاش نمایید. آنها را وارد وظایف نمایید به چالش بکشید. به آنها فرصت های آموزشی بدهید پیشرفت آنها برای شرکت سودهی دارد. دستمزدها و مزایای عالی به کارمندان عالی بدهید و پاداش هایی مناسب با استعدادها و دستاوردشان در نظر بگیرید. با ایجاد شرایط کاری منعطف آنها را تشویق نمایید. آنها را محدود نکنید.

چالش “مدیریت با وجود عوامل غیرقابل کنترل”

اکثر کارمندان از این مساله می نالند که تلاش خود را داشته اند؛ اما شرایط بیرونی مانع از تحقق هدف شان شده است. اکثرا راست می گویند. شما اغلب نمی توانید کاری برای این عوامل خارجی انجام دهید. عواملی مانند:

  • کنار آمدن با شرایط و شرح شغل های دائما متغیر
  • کمبود منابع از جمله: ابزارها، اطلاعات، افراد، پول، مواد اولیه، فضا و زمان برای رسیدن به اهداف
  • وقتی چند رئیس به آنها کار داده است.
  • کمک به همکار دیگر در کارهای گروهی

با گفتگوهای دونفره می توانید تاکتیک ها و استراتژی های آنها را بررسی کرده و با رصد پیشرفتشان به آنها تا جایی که ممکن است کمک نمایید.

چالش “تغییر روش مدیریت”

با روش جدید مدیریتی می توانید قوانین تازه برای کارمندان فراهم کنید. البته تغییر روش مدیریتی کاری ساده نیست. بصورت مستقیم به کارمندان بگویید که تغییر رویه می دهید و به این روند متعهد باشید. باید با هر تغییر از خود بپرسید که کدام کارمند با این روش بهتر از گذشته کار کرده است و مدیریت شده است؟ آنهایی که به کمک من نیاز دارند کدامند؟ چه کسانی به آموزش عملکرد درست نیازمند؟ چه کسانی ارتقاء و پاداش می خواهند و چه کسانی باید اخراج شوند؟

پیشرو و نوآور بمانید

درباره پیشرفت کارمندان به آنها گزارش شفاهی و کتبی دهید. با تعامل های دونفره مداوم می توانید به خوبی کارمندان را کنترل و در جریان کارهای آنها قرار بگیرید. مدیریت به انرژی و ایمان زیاد لازم دارد و کاری ساده نیست. تمرکز خود را افزایش دهید و اجازه ندهید که فشارهای مختلف باعث ایجاد ضعف مدیریتی و کاهش روابط شما شود. به اصول پایبند باشید تا بر همه چالش های مدیریتی غلبه کنید.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید