کارمند بمانیم یا کارآفرین بشویم؟

کارآفرین یا کارمند بودن اکثر اوقات دغدغه کارمندان و افرادی می باشد که در شرکت ها و سازمان های خصوصی یا دولتی کار می کنند. برخی از افراد علاقمند هستند که در کنار اصلی که دارند؛ بیزنس و یا کسب و کار خودشان را نیز راه اندازی کنند. اما گاها پیش آمده بدون هیچ گونه اطلاع و دانشی اقدام به این کار کرده اند و دچار ضرر و زیان های مالی شده اند. در ابتدا باید شما تفاوت بین این دو یعنی کارآفرینی و ایجاد کسب و کار را بدانید. از نحوه ایجاد از نحوه مدیریت آن آگاهی داشته باشید.

ایجاد کسب و کار همانقدر که می تواند راحت و آسان باشد که با یک موبایل و اینترنت پرسرعت و آموزش تولید محتوا با موبایل به تولید محتوا و ساخت پیج و صفحه خودتان بپردازید. به همان اندازه هم می تواند سخت باشد. هر کاری دو لبه چاقو را دارد.

یکی از روشهای جذاب و پولساز و جدید کارآفرینی استفاده از آموزش بازایابی محتوا است. کسب و کار های اینترنتی این روزها رونق زیادی پیدا کرده اند.

در ادامه متن ویدیو کارآفرین و کارمند را می خوانید و دقیقا متوجه تفاوت و انواع کارآفرین خواهید شد. سپس با چشم باز و آگاهی کامل می توانید مسیر خودتان را مشخص کنید. کارمند بمانید یا کارآفرین بشوید؟

متن ویدیو کارآفرین یا کارمند؟

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشد. امروز آمدم در این ویدیو یکی از دغدغه های مهم مدیران کسب و کارهای کوچک را به شما بگویم. خیلی از بچه هایی که در تیم ها دارند کار می کنند؛ دوست دارند کسب و کار خودشان را داشته باشند. اینجا می خواهم این مساله را برای شما باز کنم که تصور نکنید که هر کارآفرینی باید شغل و بیزنس خودش را داشته باشد. و باید مستقل کند. و آن ایده ای که دارد به صورت کاملا حقوقی برای خودش باشد. احساس مالکیت کند.

کارآفرینی انواع مختلفی دارد.

  • می تواند کارآفرین FreeLancer باشد.
  • شرکت تخصصی شناور داشته باشد.
  • کارآفرین درون سازمانی یا Entrepreneur. که در این کارآفرینی و این نوع کارآفرینی، شما بخش یا قسمتی از آن کسب و کار را دستتان می گیرید.

شما یک چرخ کوچک در یک کسب و کار بزرگ می شوید. شما باعث ایجاد یک خلق ارزش در یک کسب و کار بزرگ می شوید. و همین باعث می شود که سود بیشتری نصیب آن کسب و کار بزرگ بشود. از آن سود بیشتر بخشی اش برای شما است. شما می توانید در بخش خودتان، با مسئولیت خودتان، مدیریت پروژه یا آن قسمت یا ایده را دستتان بگیرید و تصورتان این نباشد که حتما باید آن محصول یا آن ایده به نام خودتان ثبت بشود.

مثل خیلی از مدیرانی که در کسب و کارهای بزرگ بوده اند و ایده هایی را آورده اند. به عنوان مثال: موقعی که فروشگاه زنجیره ای افق شروع به کار کرد؛ مدیری بود که آمد Founder اُکالا شد. و اُکالا را وارد مجموعه افق کوروش کرد. کسی که در فروشگاه زنجیره ای رفاه کار می کرد. یکی از آن مدیران آمد بخش رفاه مارکت یا فروشگاه اینترنتی رفاه را وارد مجموعه رفاه کرد. از این نوع کارآفرینی ها بسیار بسیار زیاد است.

مثال دیگر بخش Digikala Next که کنار دیجی کالا مشغول به کار شد و خیلی از این موفقیت ها را در تکنولوژی و حالا یک سری ایده های جدید در دیجی کالا مدیون Digikala Next است.

پس یاد بگیریم که کارآفرینی انواع مختلفی دارد. ما هم می توانیم بخشی از یک سازمان و یا یک تیم بزرگ باشیم تا به یک موفقیت بزرگ برسیم.

موفق و پیروز باشید.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید