بالا بردن رنکینگ سایت در گوگل

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من محمد نصیری هستم اینجا وبین سئو هست.

سوال پرتکراری که می خواهیم توی این ویدیو پاسخ بدیم اینه که من یکسری صفحات یا لندینگ هایی قدیمی دارم و میخام افزایش رنک برای اینها داشته باشم.

چه کارهایی باید انجام بدم تا رنک صفحات قدیمی بیشتر بشه؟

جعبه نکته
اولین و مهمترین قدم اینه که؛ محتوای اون صفحه رو بررسی کنید. گاهی اوقات ما محتواهایی رو نوشتیم که قدیمی هستن یعنی evergreen نیستن.

Evergreen content یا محتوای همیشه سبز چیست؟

این نوع محتواها وابسته به تاریخ نیستند؛ یکسری محتواهای کلی با اصول هستند که این اصول تغییر نمی کنند. پس اگر محتواتون evergreen نیست؛ باید محتوا رو ویراستاری کنید، محتوا رو آپدیت یا به روز رسانی کنید. آپدیت به این معنی نیست که محتوا اضافه بشه بدون هدف. آپدیت میتونه بخشی از محتوا حذف بشه حتی! اما محتوا بهتر بشه هدفمندتر بشه.

و بعد از بروزرسانی محتوا یه دستی به سر و گوش محتوا کشیدن، شما برگردید به صفحاتی که نسبت به این محتوا خیلی مرتبط ان یعنی می تونند بک لینک یا لینک داخلی این محتوا باشند. یعنی شما از این محتواها می تونید لینک داخلی بگیرید. (محتوای وب سایت خودتون) و بعد به صفحاتی که می تونید بک لینک بگیرید هم مراجعه کنید و برای این محتوا یکسری بک لینک بگیرید.

شما با استفاد از اینکه محتواتون رو به روز رسانی کردید، برای اون صفحه یه تعداد کمی بک لینک گرفتید و بعد لینک های داخلی اون محتوا رو اصلاح کردید. لینک های داخلی اون محتوا رو حتما با انکرتکست دقیق بزنید (exact match).

وقتی انکرتکست دقیقه؛ توی لینک های داخلی ما یه قانونی داریم که میگیم وقتی ما روی این لینک ها کنترل داریم و گوگل هم متوجه میشه ما این لینک ها رو خودمون ساختیم، پس نیازی به طبیعی سازی نیست پس که نیازی به طبیعی سازی نیست با انکرتکست دقیق اونها رو لینک داخلی میدیم.

شما هم با انکرتکست دقیق لینک های داخلی تون رو بسازید برای اون صفحه و همین باعث میشه که اون صفحات قدیمی شما برگردن به جریان رنک گیری چون با تغییر محتوا اون صفحه تغییر کرده و نیازمنده که دوباره کرال بشه و بحث Indexing براش پیش میاد و دوباره طبقه بندی میشه و رنک گیری براش اتفاق می افته و شما می تونید دوباره برای اون صفحه رنک بهتر بگیرید.

مساله بعد؛ بعد از این کارها، حتما سرعت اون صفحه رو یعنی اگر تعداد عکس های زیادی رو گذاشتید و عکس ها Optimize نشدند یعنی بهینه سازی حجم روشون انجام نشده و به غیر از اون Alt براشون نوشته نشده.

  • حتما ALT براشون بنویسید
  • حجم عکس ها رو کنترل کنید
  • حدالمکان از WEBP استفاده کنید
  • سعی کنید اگه عکس ها رو تغییر میدید عکس های اولیه اون محتوا نباشند.

یعنی عکس هایی که ابتدا هستند و رنک زیادتری دارند رو سعی کنید حدالمکان تغییری ندید ولی با تغییر اونها هم هیچ اتفاقی بصورت خیلی فاحش نخواهد افتاد و بعد از اینکه دوباره شروع شد به رنک گیری می تونید اونها رو تغییر بدید.

امیدوارم که این ویدیو به دردتون بخوره. موفق و پیروز باشید. در صورتی که اطلاعات بیشتری در مورد آموزش سئو و لینک سازی دارید می تونید وارد لینک دوره آموزش سئو و دوره آموزش لینک سازی بشوید.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید