طراحی سایت صادرات و واردات

بازارهای جهانی روبه روز در حال پیشرفت و توسعه هستند و برای ارتباط با مشتریان خارجی نیاز به وب سایت است و ما برای شما برای طراحی سایت صادرات خود پیشنهاد ویژه ای داریم.
تماس بگیرید

این مشتریان با ما همکاری داشتن

یک روز هم فرصت رو از دست نده!

موفقیت توی مشتته اگه همین امروز شروع کنی.

تیم حرفه ای وبین سئو به کسب و کارهای زیادی کمک کرده تو هم میتونی بهش اعتماد کنی.

  • نظر جناب علیمحمدی در مورد کار با مجموعه وبین سئو رو بشنوید. ایشون صاحب کسب و کار در حوزه دکوراسیون و چوب هست که سالهاست با مجموعه وبین سئو همکاری دارند.

  • جناب عزیزخانی صاحب مجموعه هوارآکادمی هست که کسب و کارشون در حوزه ورزش فعالیت داره. نظرشون رو در مورد مجموعه وبین سئو بشنوید.

  • آقای دکتر جلالی در حوزه مهندسی عمران فعالیت دارند و آموزش های بینظری در سایتشون قرار دادند. ایشون هم مدتی هست که با مجموعه وبین سئو همکاری دارند.

  • آقای سید علی ظهوری مدیر سایت نیروی بیکران هستن و در حوزه آموزش کار می کنند. نظرشون رو در مورد کار با مجموعه وبین سئو بشنوید.

  • آقای مهندس حسنی مدیر مجموعه پراجمنت هستن و در حوزه مدیریت پروژه بسیار قوی کار می کنند. ایشون مدتی هست که با مجموعه وبین سئو فعالیت دارن، لطفا نظرشون رو بشنوید.

طراحی سایت صادرات برای یک شرکت بازرگانی بسیار ضروری است. صادرات و واردات و به نوعی هر نوع تجارت بازرگانی بر روابط بین المللی بنا شده اند و از این رو می توان اهمیت و ضرورت داشتن سایت بازرگانی و صادرات را درک نمود. تجارت جهانی در عصر حاضر تماما بر روی بستر اینترنت صورت می گیرد و این امر تجارت جهانی و ارتباطات خارج از مرزها را آسانتر و مناسب تر نموده است.

وبین سئو  در همین راستا به شما تاجر عزیز کمک می کند تا بتوانید با کمترین هزینه طراحی سایت صادراتی را بصورت اختصاصی برای خود تهیه نمایید.

 

مشاوره رایگان برای طراحی سایت صادرات

برای دریافت مشاوره رایگان طراحی سایت صادرات و واردات و یا اطلاع از قیمت طراحی سایت صادرات می توانید اینجا کلیک کنید.

 

 

چرا طراحی سایت شرکت بازرگانی مهم است؟

طراحی سایت شرکت بازرگانی و یا شرکت صادرات و ودارات می بایست در اولویت همه کارها قرار بگیرد و به آن توجه ویژه ای نمود زیرا که اکثر روابط در این شرکت ها بصورت بین المللی است و می بایست یک پل ارتباطی سهل الوصول در اختیار باشد تا در هر زمان و مکانی بتوان با رابط های خارج از کشور ارتباط برقرار نمود و مشتریان بازار داخلی با بازار جهانی ارتباط داد و این کار بدون محدودیت زمانی و مکانی باشد. شما با یک وب سایت می توانید با همکاران خود در سراسر جهان ارتباط بگیرید و روباط اجتماعی و اقتصادی شرکت را گسترش دهید. شما به معرفی خود و شرکت تان و همچنین بازرگانان و نمایندگی ها خود می پردازید و در کنار آن محصولات را نیز به عرصه فروش می گذارید. کاربران در سرتاسر جهان دسترسی دارند و می توانید سفارش خود را ثبت کنند. البته باید نرخ ارز نیز با توجه به قیمت روز در تابلوی روزانه قیمت ارز نمایش داده شود. یک سایت شرکت بازرگانی گامی است موثر در جهت پیشرفت و توسعه فعالیت شما در بستر نامحدود فضای مجازی و این فرصت سودآور را از دست ندهید.

امکانات طراحی سایت صادرات و واردات

یک سایت صادراتی نیز همانند دیگر سایت ها دارای امکاناتی است و برخی از آن ها اختصاصا مربوط به سایت صادراتی می شود. این امکانات به شما کمک می کند تا بهتر و راحتر با سایت کار کنید و به بهترین شکل ارتباطات تجاری کسب و کارتان را پیگیری کنید.

  • چند زبانه بودن سایت
  • نمایش محصولات و خدمات
  • گالری تصایور و ثابلیت نمایش بصورت اسلایدی
  • دسته بندی محصولات براساس فیلدهای دقیق
  • جستجوی پیشرفته بر اساس نیاز کاربران
  • نمایش اطلاعات نمایندگی ها
  • دریافت خبرنامه
  • ارسال نظرات مشتری
  • خرید آنلاین و پرداخا از طریق درگاه بانکی
  • مشاهده روزمه شرکت و افراد شاغل در آن

ملزومات طراحی سایت شرکت بازرگانی

مهمترین نکات و ضروریاتی که نیاز است یک وب سایت صادرات و واردات داشته باشد را بصورت خلاصه در ادامه بیان خواهیم نمود:

چندزبانه بودن:

فعالیت های شرکت های بازرگانی اغلب بصورت بین المللی هستند و گزینه تغییر زبان و دو زبانه بودن بسیار ضروری است. برخی از مشتریان شما از کشورهای اروپایی و برخی دیگر از کشورهای آسیای شرقی هستند و از این رو نیاز است زبان بین المللی در سایت باشد.

داشتن زبان مشترک در ایجاد هر نوع تعامل و ارتباطی ضروری است. یک وب سایت می تواند هر تعداد زبان لازم را پشتیبانی نماید و جای نگرانی نیست!

معرفی محصولات و خدمات:

سایت شما و فعالیت شما در هر حوزه ای باشد، باید معرفی خدمات و محصولات خود را به خوبی انجام دهید و هیچ نکته مبهمی برای کاربر باقی نگذارید. چرا که تنها دسترسی کاربر به کالا یا خدمت شما، همین اطلاعات و عکس و ویدیویی است که شما داخل سایت آپلود می کنید.

بهترین نوع تولید محتوا را انجام دهید و در ساخت محتوا خلاقیت به خرج دهید. ویدیوهای آنباکسینگ داشته باشید، از محصول خود از زاویه بسیار نزدیک فیلم بگیرید و آپلود نمایید. همه اطلاعات اصلی را در سایت قرار دهید. به سوالات کاربران به خوبی و شفاف پاسخ دهید.

بخش سوالات متداول بسیار ایده خوبی است و به سوالات رایج مخاطبان پیش از مطرح کردن آن ها پاسخ دهید. چرایی استفاده از محصول را توضیح دهید. تکنیک های عکس برداری و فیلم برداری از اجناس را بیاموزید و استفاده کنید. طوری عکاسی نکنید که محصول نو در تصویر به نظر یک کالای دست دوم برسد؟!! در این صورت چطور مشتری راضی به خرید از شما شود!!!

رعایت اصول سئو:

بعد از طراحی سایت حرفه ای، در این بازار پر رقابت داشتن سئو قوی حرف اول را می زند و برای کسب و کار شما ضروری است. سئو باعث می شود شما دیده شوید. با رعایت قواعد بهینه سازی سایت و محتوا در نتایج اول جستجوی گوگل قرار می گیرید و کاربران بیشتری شما را می بینند.

سئو مسیر را برای شما هموار می کند. بدون سئو سالها طول می کشد تا شما به صفحه اول گوگل و رتبه های اول برسید و این مساله مساوی است با مرگ یک کسب و کار!!! با تهیه دوره آموزش سئو می توانید خودتان سئوکار سایت تان شوید و دلسوزانه تکنیک های مهم و کاربردی را بر روی سایت تان رعایت کنید.

نکات مهم در طراحی سایت بازرگانی

در این بخش چند فوت و فن مهم در ساخت وب سایت صادرات را توضیح می دهیم که دانستن آن ها به شما در فرایند طراحی سایت کمک می کنند.

  • سئو و بهینه سازی سایت را فراموش نکنید: طراحی سایت اولین مرحله شما برای ورود به دنیای آنلاین است. مهمترین کار شما در سئو و بهینه سازی سایتتان است. اینکه خود را در گوگل به رتبه های برتر برسانید و کاربران بتوانند شما را پیدا کنند و ببینند.
  • فرم و برگه تماس با ما را به صورت حرفه ای طراحی شود: تماس با ما راه های ارتباطی کاربران را مشخص می سازد. حتما از کانال مختلفی برای دسترسی استفاده کنید.
  • درباره ما و رزومه قدرتمند تهیه کنید: صفحه درباره ما از صفحات مهم هر سایتی است که به شما اعتبار می دهد. محتوای این صفحه را با لحنی دوستانه و البته صادقانه بنویسید. از رزومه خود صحبت کنید. اهداف خود را شرح دهید. داستان نویسی می تواند بسیار موثر عمل نماید.
  • شرح خدمات و محصولات خود را کامل بنویسید: تولید محتوا برای ارائه و معرفی خدمات و محصولاتتان بسیار در ارتباط گیری با مشتریان تاثیر مثبت دارد. به هر میزان که واضح و شفاف بنویسید به همان میزان اعتماد کاربران بیشتر می شود.
  • خود را همیشه به جای مخاطب قرار دهید: خود را کاربری ببینید که پشت سیستم اش نشسته یا گوشی در دست دارد و در گوگل در حال جستجو است. به نظرتان چه آیتم هایی برایش مهم است تا از میان انبوهی از وب سایت ها سایت شما را انتخاب کند و وارد شود؟ طراحی باید به گونه ای باشد که کاربر میخکوب شود و برای حتی کوچکترین لحظه ای فکر خروج از سایت را نکند.
  • دیزاین و گرافیکی متناسب با محتوا ماهیت سایت بسازید: گرافیک سایت با میزان کارایی آن ارتباط مستقیم دارد. هر چه با کیفیت تر از آیتم ها و رنگ ها در کنار هم استفاده کنید، تجربه کاربری افزایش می یابد و کارایی بیشتر می شود. از نکات روانشناسی مخصوصا روانشناسی رنگ استفاده کنید. از مشاوران حرفه ای برای این کار مشورت بگیرید.

متن ویدیو طراحی سایت صادرات یا سایت بازرگانی

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من محمد نصیری هستم اینجا وبین سئو!

اگر که قصد طراحی سایت برای حوزه صادرات توی هر کالایی (حالا فرقی نمیکنه) دارید، حالا اگر این قصد رو دارید حتما این ویدیو رو ببینید.

در ادامه قراره نکاتی رو بهتون بگم که توی هیچ سایتی گفته نشده و شما باید قبل از هرکاری این نکات رو بدونید.

چرا به طراحی سایت صادرات نیاز داریم؟

نکاتی که قراره در موردش صحبت کنیم اینه که شما چرا اصلا به طراحی سایت نیاز دارید. خوب فضای صادرات نیازمند بازاریابی هست.

طراحی سایت میشه یک ابزار برای بازاریابی. که شما می تونید از این ابزار استفاده کنید. اما قبل از اینکه این ابزار رو شما داشته باشید. یکسری نکات رو باید بدونید. این نکات چیه؟

نقشه راه طراحی سایت صادرات | طراحی سایت شرکت بازرگانی

حالا من یک نقشه  راه کوچولو درست کردم. خیلی ساده است این نقشه راه، اگر که این نقشه راه رو نشونتون بدم. چند مرحله داره من توی پنج مرحله خلاصش کردم این نقشه ی راه رو.

مرحله تحقیقات بازار

حالا میخوام بهتون بگم. اولین مرحله اینه که شما باید تحقیقات بازارتون رو انجام بدید یعنی بحث مارکت ریسرچ و یک پلن کوچیک رو تدوین کنید.

یک برنامه ریزی انجام بدید برای اینکه شما چجوری میخواید اصلا این مسیر رو برید. خیلیا میان میگن که خب من صادراتچی بشم و بعد مثلا بیام کالای، کالایی که اونجا نیاز داره رو بهشون بدم.

این ویدیو که من میگم درمورد این نوع کسب و کارا نیست که شما صادرات چی بشید و بعد اونجا ببینید چی نیاز دارند و همون رو برید صادر کنید!!

نه من میگم که شما یک کالایی دارید به عنوان مثال مثلا خودکار دارید مثال داریم میزنیم، مثلا روغن میخواید بفرستید، محصولات پتروشیمی میخوای بفرستید، میوه میخواید ارسال کنید، اصلا هر چیزی که کتری قوری دارید، عسل دارید اصلا میخواید ارسال کنید. شما محصولتون مشخصه.

هر محصولی یک کد تعرفه یا  HS code  داره خوب!

جعبه نکته

HS code چیست؟ اگر نمیدونید  hs code یا کد تعرفه چیه، ببینید کالا ها با کدها تعریف میشن توی حوزه صادرات بین الملل.

یعنی شما اگر بخواهید کاغذ a4 بفرستید این یک کد خاصی داره یا مثلا میوه ها، سیب قرمز، سیب زرد همه اینا یک کد دارند که اعداد مثلا میگن موز مثلا دارم میگم ۱۲۰ مثلا ۲۴۰۰ مثلا ۳۵٫

با این اعداد میشناسن و شما میتونید این کد تعرفه رو از کجا بدست بیارید ؟ از اتاق بازرگانی، کتاب های صادرات و در نهایت معتبرترین جا، گمرک یعنی جایی که داره کالا ترخیص میشه.

پس اینم از hs code

شما با دانستن hs code حوزه خودتون یعنی محصول خودتون می آیید چکار میکنید؟

با استفاده از ابزارهای آنلاینی مثل trade map چندین ابزار داریم تو همین حوزه مثل trade map می آیید چکار می کنید؟

می آیید می فهمید که کدوم کشور از اون کشورهایی که انتخاب کردید مثلا کشورهای حاشیه خلیج فارس tcc کشورهایی مثل کشورهای آفریقایی بعد مثلا هند بعد مثلا حالا کشورهای شرقی فرقی نمیکنه

شما می آیید با trade map می بینید چون اونا آمار درستی از صادرات واردات شون دارند و trade map تقریبا آپدیته، می آیید می بینید چه نیازهایی دارند؛ چقدر داره به اون کشور صادر میشه و چقدر داره از اون کشور به کشورای دیگه صادر میشه.

یعنی کشوری مثل دبی خوب اینا پورتن یعنی یک سری محصولات میاد اونجا بعد بازرگانا از اونجا به کشورای دیگه صادرش میکنن و اختلاف اینا مصرف اون کشوره دیگه یعنی اختلاف واردات و صادراتش توی اون  hs code میشه مصرف اون کشور.

حالا مثال های این چنینی که بیشتر تخصص بازارگان اس  ولی بحث بازاریابی اینترنتی اش رو ما داریم در موردش صحبت میکنیم ما بحث hs code  اصلا ترخیص کالا، گمرک اینا رو نداریم و اصلا توی تخصص ما نیست که در موردش صحبت کنیم ولی چیزایی رو داریم بهتون میگیم که به صورت عادی شما باید ازش اطلاع داشته باشید.

مرحله طراحی سایت یا لندینگ

مرحله بعد که این تحقیقات بازار رو انجام دادید میرسیم به اینکه آقا من حالا میدونم باید چی رو بفروشم و به کجا قراره بفروشم تصمیم گرفته شده و یک پلن کوچیکی تدوین کردم.

بعد میام سراغ طراحی سایت و لندینگ این مرحله ی دوم منه، یعنی چی طراحی سایت و لندینگ؟

اصلا لندینگ یعنی چی؟ یعنی یک سری صفحات خاص با اهداف خاص که شما می آیید مثال مثلا موز می خواهید صادر کنید، میخواهید مثلا سنگ می خواهید صادر کنید فرقی نمیکنه یک صفحه خاص برای اون نوع سنگ میزنید.

یعنی طراحی می کنید بحث زدن یعنی طراحی می کنید با المان ها و نیاز سنجی هایی که دارید.

مثلا کسی که توی این حوزه اینکار رو کرده باشه میدونه باید چجوری آمار بازدید اون صفحه رو ترک کنه و اصلا بدونه که کاربرا دارند چکار میکنند و مسائل مهمی که توی اون حوزه هست.

مثلا توی حوزه میوه: سایز سبدها مهمه. سبد تون چندتایی، بسته بندی تون مهمه.

توی مثلا سنگ: اینکه شما دارید چجوری ارسال می کنید چند وقته دست من میرسه!

توی بحث عسل: مثلا میگه که این عسلتون آزمایش اصالت داره و بعد آزمایش قند داره یا نه؟

هر حوزه متفاوت از حوزه ی دیگه اس، اینجا شما با دونستن این اطلاعات می آیید صفحات تون رو براساس نیازی که دارید طراحی می کنید و یک سایتی میزنید که توی اون سایت براساس کشورهای مقصدی که انتخاب کردید شما سایت طراحی میکنید.

حالا ما میخوایم این سایت رو تست کنیم از نظر بازاریابی.

ما می آییم چکار می کنیم یک بحث تجربه بازار رو گذاشتیم ما اینجا، تجربه بازار یعنی اصطلاحی که ما روش گذاشتیم با گوگل ادز و تبلیغات یعنی با کمترین هزینه شما باید این کارو بکنید،چکار میکنید شما! بعد از  اتمام طراحی و نصب ابزار های ترکینگ مثل حالا ابزارهای مثل  google analytics  و ابزارهای مختلفی هستند که شما حتی میتونید ویدیو رندر بگیرید از صفحتون که ببینید اصلا موسش رو کجا میبره و چکار میکنه و تمومی این مسائل.

بعد از اینکه این ها رو نصب کردید و تست هم کردید حالا میریم سراغ اینکه چکار کنیم بریم گوگل ادز رو فعال کنیم بصورت لوکال برای همون کشورها با عبارت های خاص و بعد اون گوگل ادز رو باید اپتیمایز کنید.

تا به جایی که برسه که شما چکار کنید سرنخ های فروش یعنی لیدهایی بگیرید که اون لیدها میتونه برای شما ایمیل باشه، شماره تماس باشه و چیزای این چنینی.

بعد از این شما میتونید توی سایت ها یعنی مرحله بعدیش اینه که شما توی سایت های، پلتفرم های  BTOB ثبت نام کنید  مثل مثلا یک پلتفرم بی تو بی مثلا توی هند ایندیا مورد فکر کنم.

میتونید توی این پلتفرم ها ثبت نام کنید پروفایلتون رو تکمیل کنید و بعد یک بخش بازاریابیتون هم همین باشه.

حالا که این مراحل رو انجام دادید، گوگل ادز هم انجام دادید سایت BTOB هم انجام دادید حدود یک ماه یک ماه و نیم مان ازتون گرفته و بعد میرسید سراغ چی؟

مرحله تحلیل و اصلاح روند بازاریابی

مرحله آخر، تحلیل و اصلاح روند بازاریابیتون یعنی شما باید PDCA  کنید plan ,do ,check , action ما این کار رو به صورت ساده اینکار رو انجام دادیم می آیید چکار می کنید؟

می گید خوب من این اتفاق ها رو انجام دادم انقدر لید فروش گرفتم اینجوری مثلا مذاکره کردم و حالا این اتفاقا افتاده و حالا شما می آیید این مسیر تون رو اصلاح می کنید.

ما کل این روند رو میتونم براتون انجام بدیم و توی وبین سئو بارها این اتفاق افتاده هم به صورت مشاور هم به صورت سرویس دهنده ی این کل مسیر بودیم و میتونیم توی این مسیر کمکتون کنیم

اگر دوست داشتید که شما هم وارد این مسیر بشید میتونید از شماره تماس توی وب سایتم استفاده کنید، تماس بگیرید دوستان من راهنماییتون میکنند و میتونید حتی توی فرم ثبت نام کنید. توی فرم یعنی اطلاعاتتون رو بزارید ما باهاتون تماس بگیریم و راهنمایی بیشتری بهتون بگیم.

حالا این مسیر که بهتون گفتم رو ما میتونیم پشت تلفن بگیم اما کل مسیر رو من توی ویدیو بهتون گفتم اگر تصمیم تون قطعی هست و می خواهید این مسیر رو برید فرم رو ثبت نام کنید.

مسئله ی بعد اینکه حالا یه چیزیم که من میخواستم بگم و فراموش کرده بودم اینکه خیلیا تماس میگیرن با ما آقا ما کارت بازرگانی نداریم اصلا باید وارد این مسیر بشیم یا نه؟

من اینو جوابشو بهتون بدم. ببینید کارت بازرگانی یکسری مسئولیت ها داره در ابتدای مسیر، اگر کارت بازرگانی ندارید به نظر من اگر میخوایی خیلی مسیر رو ساده تر پیش بری تا برسی به اونجایی که نیاز توئه که کارت بازرگانی بگیری.

اولش اصلا کارت بازرگانی رو بزارید کنار نیازی نیست شما سمتش بری، بازارتون رو بسنجید، کارتون رو انجام بدید، مسئولیت شما بازاریابی، بازاریابی تون رو انجام بدید و از کسانی که کارت بازرگانی دارند و به اصطلاح ترخیص کارن استفاده کنید از پتانسیل اونا استفاده کنید تا این مسیر رو طی کنید.

چندین تا فروش بزنید مشتری شما رو می شناسه، یعنی ترخیص کار رو نمی شناسه که بگه چرا مثلا من برم سراغ ترخیص کار اینجا ارتباطی با ترخیص کار نداره مشتری شما و ارتباطات شما توی اون مسیره.

مسئله ی بعد، بحث پرداخت هاست که خیلی سوال می کنند از ما میگم که ما کارشناس بازرگانی نیستیم بر اساس تجربه داریم اینا رو بهتون میگیم شما خب الان LC رو نداریم LC یک ضمانتی بود که شما پول رو پرداخت می کردید الان به جای lc از صرافی ها استفاده میکنیم.

یعنی توی کشور مقصدشون میگیم یک صرافی بهتون بگن که تو ایرانم نمایندگی داشته باشه یا شما این صرافی رو معرفی می کنید شما اسناد تون رو اسناد ارسال بارتون رو میزارید پیش صراف یعنی امانت پیش صراف طرف مقابلتون هم پول رو میزاره پیش صراف و بعد از اینکه نقل و انتقالات اون بارتون رسید پول و اسناد جابه جا میشه به همین سادگی!

یعنی مسیر این شکلیه به همین سادگی که میگم بحث اینه که خیلی سختش نکنید حالا حساب LC ندارم و اینا . شما باید فقط مسیر بازاریابی تون رو برید.

امیدوارم که این ویدیویی که براتون آماده کردیم براتون مفید باشه. موفق و پیروز باشید.

مشاهده بیشتر...

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید

علی رجبی
برای مشاوره رایگان تماس بگیرید