آموزش سئو جوملا + تنظیمات سئو جوملا

آموزش سئو جوملا

آموزش سئو جوملا مطلبی است که شما به عنوان کسی که انتخاب کرده اید به خواندنش چون که یک سایت دارید که CMS یا سیستم مدیریت محتوای اون جوملا است. یک قالب آماده سایت دارید و سایتتون آماده است که بشه اون رو در معرض دید عموم قرار داد و با آموزش سئو رایگان بتونید سایت جوملایی رو به رتبه های برتر گوگل برسونید.

یه مشکلی است برای سایت های جوملایی و اون این هست که CMS جوملا بصورت پیش فرض در موتورهای جستجو وجود ندارد و زیاد بهش علاقه و تمایلی نشون ندادند و از همین رو کمی به تغییرات نیاز دارند.

نکات مهم در تنظیمات سئو جوملایی

آموزش تنظیمات سئو جوملا به شما پارامترهایی یاد می دهد و سایت رو با پارامترهای انواع موتور جستجو می توانید تطابق دهید و با رعایت اونها سئو سایت جولایی شما تضمین شده است.

🚩سرور مناسب سایت جوملا

در مورد جوملا لازم است بدونید که joomla دارای هسته باز است و زبان هسته اش php است.

جعبه نکته

هسته همان زبان برنامه نویسی است که سایت با اون طراحی شده و همین دلیل نشون میده که بهتره هاست سایت تون یک هاست لینوکسی است.

خب در هر سایتی مهمترین فاکتور سرعت است و همه اهداف ما در سئو این است که سرعت سایت رو افزایش بدید و وقتی سرور و هاست شما با هم تناسب داشته باشند، سرعت سایتتون خیلی زیاد افزایش پیدا می کنه.

سوال این جاست که یک هاست مناسب برای سایت های جوملایی چه معیارهایی باید داشته باشه؟

  • سیستم عامل لینوکس داشته باشه
  • دارای سیستم کش caching مناسب باشه
  • قابلیت تغییر آدرس ها url و rewrite داشته باشه
  • صفحات به کمک Gzip compression کاهش حجم داده بشوند.
  • از ورژن های جدید PHP پشتیبانی بکنه.

🚩cache مناسب سایت جوملا

جوملا به نسبت وردپرس ک مزیت دارد و اون هم این است که در هسته خودش کش دارد. دیگر نیازی نیست افزونه مخصوص سیستم کش رو بر روی سایت نصب کنید. اگر این سیستم ها file cache, memcache, cache lite, lite speed cache بر روی سایت فعال باشند دیگر به افزونه اضافه و یا سایر تنظیمات نیازی نخواهید داشت و مطمئن باشید که سیستم caching بر روی وب سایتت فعال است. همین یک کار تاثیر عالیی بر وی سرعت سایت جوملایی شما دارد و خیلی سطح سایتتون در نزد موتورهای جستجو افزایش پیدا میکنه.

🚩قابلیت تغییر آدرس ها url و rewrite سایت جوملا

این اصل رو دیگه همتون می دونید و اون هم این است که آدرس صفحات سایت باید یکسری قواعد داشته باشند و مناسب فاکتورهای سئو باشند.در هسته جوملا سیستم هایی خوبی مانند add suffix, use url rewriting, search engine friendly urls, unicode aliases, to url فعال هستند که میشه با نصب ماژول mode-rewrite از آن استفاده کرد.

🚩کاهش حجم صفحات Gzip compression سایت جوملا

Gzip کارش کاهش حجم صفحات سایت است که این کار رو با تغییرات و فشرده کردن کدهای برنامه نویسی مثل حذف کردن خطوط اضافی و حذف کردن فضای خالی و … انجام میده. برای فعال کردن این قسمت در تنظیمات سایت جوملا گزینه Gzip compression تیک بزنید. این هم یکی از کارهایی است که برای افزایش سرعت سایت جوملایی تون باید حتما انجام بدید.

🚩 تغییر نام فایل Htaccess.Txt به .Htaccess در سایت جوملا

خب قبلا در مورد قابلیت ویرایش و rewriting آردس ها صحبت کردیم. برای اینکه این قابلیت فعال بشه نیاز هست که اول کار فایل Htaccess.Txt را به .Htaccess تغییر اسم بدید.

اگر این تغییر نام رو انجام ندهید تمام آدرس های سایت با خودشون عبارت Index.Php دارند. که این مورد و اصلا گوگل دوست نداره و براتون نمره منفی به حساب میاد.

🚩فعال کردن قابلیت های URL Rewriting و SEF URLs در سایت جوملا

Global Configuration وارد تنظیمات اصلی جوملا بشید و دو گزینه “Search Engine Friendly URLs” و “Use URL Rewriting” را فعال کنید.

اولین گزینه یعنی “Search Engine Friendly URLs” چکار میکنه؟ میاد تمام کاراکترهای بی ارزش و نامفهوم داخل آدرس های سایت رو حذف میکنه. گزینه بعدی یعنی URL Rewriting همانطور که در بالا گفتم عبارت Index.Php را از URL ها حذف میکنه. بقیه موارد هم سلیقه ای هست و به بسته سایت و استراتژی تون تغییر پیدا میکنه.

آموزش تنظیمات جوملا,آموزش سئو جوملا,آموزش تنظیمات جوملا

🚩 حذف “/Images/” از فایل Robots.Txt در سایت جوملا

در فایل Robots.Txt که برای جوملا هست یک خط از کدها مربوط به فولدر تصاویر است که با این کد ربات های موتورهای جستجو دسترسی شون به این پوشه محدود میشه. اجازه ایندکس کردن تصاویر رو از این موتورها میگیره. خب این مورد با قوانین سئو و بهینه سازی منافات داره پس باید این خط رو حذف کنیم تا تصاویر سایت مون هم توسط گوگل برسی بشه و با اینکار ترافیک زیادی رو برای سایتمون بگیریم.

توصیه ما این است که حتما حتما این خط رو از فایل Robots.txt پاک کنید.

این آموزش ادامه دارد ….

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید