چگونه ویدیوها رو سئو کنیم؟

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه، من محمد نصیری هستم اینجا وبین سئو

توی این ویدیو می خواهیم در مورد سئوی ویدیو صحبت کنیم. اصلا ویدیوها نیاز دارند که سئوشون کنیم؟ قطعا بله! و چه راه حل هایی برای سئو ویدیو وجود داره. که من خودم همه رو تست کردم.

یعنی همه راه حل هایی که بهتون میگم تست شده اند و می تونید تو صفحات سایت هایی که ما کار کردیم ببینید و توی وبین سئو هم چک اش کنید.

خیلی نکات ریز و کوچکی اند اما در کنار هم می تونند باعث بهبود سئو وب سایت شما بشه و خیلی بهتون کمک کنه.

معرفی دوره جامع آموزش سئو

اگر موارد این چنینی رو خیلی بهش علاقمندید می تونید و دوست دارید توی سئوی وب سایت کار کنید و مهارت کسب کنید و خیلی دقیق تر این مسیر رو برید و خیلی سریعتر؛ می تونید از دوره آموزش سئو ما استفاده کنید.

توی این دوره ما ساعتها در مورد سورس وب سایت Off-Page که آف پیج فقط لینک سازی نیست: شایعه سازی، بازدیدها و همه این ها رو داخلش گفتیم.

بحث مهم Keyword Targeting و Keyword Research یعنی تحقیق و عبارت های کلیدی، تمامی این مسائل توی دوره ما گفته شده و می تونید ازش استفاده کنید.

SEO Video

اولین مساله ای که در سئو ویدیو در وردپرس خیلی مهمه اینه که ما ببینیم اون Content ای که داریم چقدر به اون ویدیو رو میخوریم، یعنی گوگل خیلی وقت ها با استفاده از اون محتوا رنک به ویدیو میده و این خیلی برامون مهمه.

بخش Content

تصور کنید ما یه صفحه ای داریم که ما داخلش ویدیو داریم و کنار این صفحه ما یک H1 داریم و یک متنی داره که حالا این متن هم می تونه یکسری قوانین خاص خودش رو داشته باشه.

در کنار  H1 هر صفحه ای برای خودش یه تایتل Title داره بعد متن که خود متن می تونه H2 و چیزهای دیگه داشته باشه.

حالا توی این متن ما باید چیو رعایت کنیم:

سئو محتوا رو باید رعایت کنیم، در مورد مطالبی که داخل ویدیو گفته شده صحبت می کنیم، عبارت کلیدی رو خب انتخاب کردیم و براش ویدیو ساختیم و عین یک سئو محتواست.

حداقل محتوا هم ۳۰۰ کلمه براش بنویسید و اگر امکانش رو داشتید تا کل متن ویدیوتون رو بنویسید. یعنی هر چیزی که توی ویدیو گفته شده رو بنویسید خیلی بهتره و خیلی بهتر جواب می گیرید.

مکان ویدیو کجاست؟

حالا ویدیو رو کجا قرار بدیم؟ اول صفحه ، وسط صفحه یا آخر صفحه.

برای اینکه ویدیو تون رنک بهتری بگیره، براساس تستی که من گرفتم، ویدیوتون در بالاترین قسمت صفحه باشه. یعنی بعد از H1 ویدیوتون قرار بگیره.

جعبه نکته
ویدیو حدالمکان در تگ ویدیو خود html باشه  تگ video ما باید کار موتور جستجو رو راحتتر کنیم تا بتونه خیلی راحتتر تشخیص بده که چه اتفاقی داره توی اون صفحه می افته.

هر صفحه ای که ویدیو توش داره باید URL خاص خودش رو داشته باشه.

ویدیو ما باید قابلیت  Index پذیری رو داشته باشه. یعنی چی این مساله؟

Indexable بودن یعنی چی؟ یعنی اینکه اون ویدیو در پوشه ای در Host یا سرور ما یا فضای میزبانی وب ما آپلود بشه که توسط فایل Robots.txt بسته نشده باشه. یعنی از کرال کردن اون بخش توسط روبوت ها جلوگیری نکرده باشیم. یعنی نگیم که آقا این بخش رو شما Crawl نکن، به این بخش اصلا نرو و سر نزن.

پس خیالمون راحت باشه که ویدیو هامون جایی داره آپلود میشه که قابلیت ایندکس شدن رو داره.

این بخش محتوا یا content

Structure Data

بخش دیگه ای رو ما داریم که باز هم این خیلی کمک میکنه که ویدیو تون در سربرگ وب WEB یا ALL سربرگ ویدیو Video و در نهایت یه بخش هایی هم توی سربرگ Image تصاویر نمایش داده بشه.

اینکه اصلا اون ویدیوتون رو گوگل چقدر نشون بده به بقیه. این میتونه کار رو راحتتر کنه.

اون بخش Structure Data هست.

خب حالا Structure Data ها چیا هستند؟ یا خیلی معروف هستند به اسکیما Schema .

یکسری اطلاعات ساختار یافته اند که به موتور جستجو می فهمونه که توی این صفحه چه چیزی وجود داره.

حالا توی Structure Data های ویدیو یعنی Video Object چه چیزهایی مهم هست؟ چه المان هایی رو باید داخلش پر کنیم؟

  • یکی اینکه شما باید thumbnail داشته باشید. یعنی همون بخش کاور cover ویدیو تون. ویدیو باید کاور داشته باشه و اون باید جداگانه و بصورت Webp. و یا jpg در Structure Data معرفی بشه.
  • بعد از این باید Duration یا زمان ویدیو رو قرار بدید. این ویدیو چقدر زمان می بره.
  • باید شما یه تایتل برای ویدیو
  • در نهایت یه Description توضیحات برای خود ویدیو در نظر بگیرید. که اینها می تونن همون تایتل یا توضیحات خود صفحه اتون باشه و یا جداگانه باشه. دیگه بستگی به نوع Develop شما و نوع قرار دادن Structure Data شما ولی اگه یکسان باشه خیلی بهتره. چون شما دقیقا در مورد همین صفحه و اون ویدیو دارید محتوا تولید می کنید.

این اطلاعاتی که داخل Structure Data قرار میدید باید داخل صفحه اتون هم باشه. اگر اینها یکسان باشه که خیلی کمک میکنه.

چگونه ویدیوها رو سئو کنیم؟

Video Sitemap

بعد از اینکه Content و Structure Data رو رعایت کردیم؛ برای سرعت بخشیدن به ایندکس ویدیوها می تونید یه کار خیلی جالب بکنید بگید که آقا حالا با هر افزونه ای که کار می کنید، بگید که یه ویدیو سایت مپ Video Sitemap  براتون درست کنند.

یعنی اگر تو وردپرس کار می کنید، براساس Post Type ویدیوتون می تونید یه ویدیو یوست یا هر افزونه دیگه ای درست کنه براتون. اگر CMS اختصاصی دارید می تونید بگید براتون بنویسند و ساختار خاص خودش رو داره.

یک فایل .XML هست. که این فایل رو کجا معرفی کنیم؟

یکی در گوگل سرچ کنسول یعنی GSC در بخش سایت مپ ثبتش می کنید و جای خیلی جالبتر که خیلیها فراموش می کنند، فایل robots.txt هست.

چرا قرار دادن سایت مپ در فایل روبوت میتونه به ما کمک کنه؟

به دلیل اینکه ربات های جستجوگر گوگل خیلی به این فایل سر می زنند و چون به این فایل خیلی سر می زنند و اگر فایل سایت مپ رو داخلش قرار بدید خیلی به ایندکس شدن ویدیو هاتون و سرعت ایندکس کمک می کنه.

حالا چجوری قرار بدیم: آخر فایلتون می نویسید:

Sitemap: آدرس

چگونه ویدیوها رو سئو کنیم؟

همه نکاتی که گفته شد در کنار هم می تونه باعث بشه که سرعت ایندکس ویدیو های شما و حتی رنک گرفتن ویدیو شما رو خیلی بهتر کنه. پس این نکات رو یادداشت کنید و ازش استفاده کنید.

موفق و پیروز باشید.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید