خلاصه کتاب موفق شدن

خلاصه کتاب موفق شدن

خلاصه کتاب موفق شدن روش کارآفرینان بزرگ برای ساخت کسبوکار و اثرگذاری بر دیگران (ترجمه کتاب: Crushing It نوشته: گری وینرچاک) در چند دقیقه:

چطور و در چه زمای بخوانم؟

حجم کتاب
حجم کتاب

288

زمان مطالعه
زمان مطالعه کتاب

5دقیقه

میزان تمرکز
میزان تمرکز برای مطالعه کتاب

در مسیر (کم)

نویسندگان
نویسندگان کتاب

گری وینرچاک

نکات کلیدی کتاب

  • برای ساخت برند شخصی و ایجاد بیزنس موفق از رسانه های اجتماعی به عنوان یک فرصت استفاده کنید.
  • کسب و کارهای موفق نیاز به تلاش و سال های کار کردن بدون درآمد بالا دارند تا به موفقیت و نتیجه بزرگ و دلخواه برسند.
  • داشتن یک زندگی ساده تلاش کمی می خواهد؛ اما موفقیت های بزرگ نصیبتان نخواهد شد.
  • برای راه اندازی کسب و کار حوزه ای را انتخاب کنید که به شما انگیزه و انرژی زیادی می بخشد.
  • تنها داشتن عشق و علاقه زیادی به کار است که به شما انگیزه ادامه در روزهای کم سود را می دهد.
  • باید بر ترس های خود مانند ترس از شکست و قضاوت شدن؛ غلبه کنید.
  • در رسانه های اجتماعی مهم مانند اینستاگرام، فیس بوک، یوتیوب عضو شوید.
  • رسانه های اجتماعی دیگر را نیز تست کنید و از آنها غافل نشوید.
  • هر رسانه نیاز به محتوا و چارچوب خاص خود را دارد.
  • قانع نباشید و مداوم تلاش کنید. موفقیت در رسانه های اجتماعی نیاز به حضور مداوم و اثربخش دارد.

ساخت “برند شخصی”

ساخت برند شخصی در رسانه های اجتماعی برای همگان ممکن است. با انجام کاری که عاشق آن هستید هم می توانید بر دیگران اثر بگذارید و هم درآمدی عالی را کسب کنید. امروزه مردم بیشتر وقت خود را در یوتیوب هستند و یا در اسنپ چت عکس های مختلف منتشر می کنند. به عنوان مثال شما می توانید هفته ای دو پست آپلود کنید و اگر ۱۰ هزار فالوور داشته باشید، ماهیانه ۲۰ هزار دلار درآمد بدست می آورید.

جعبه نکته

با شروع به ساخت برند شخصی تان، راه های بیشماری در مسیرتان باز می شود. در آن رسانه ها می توانید هم درباره موضوعات موردعلاقه خود حرف بزنید و همزمان درآمدزایی داشته باشید. البته این کار ساده نیست! شما در ابتدا باید مهارت های خود را تعیین کنید و سپس از آنها استفاده نمایید. کار بی وقفه در شبکه های اجتماعی نیاز است. کپی برداری نکنید، راه خود را داشته باشید تا افراد شما را دنبال کنند. برای برند شخصی تان اصولی مشخص کنید و از آن پیروی کنید.

اصول

بر هشت اصل زیر باید بدون هیچ کم وکاستی پایبند باشید:

۱- نیت:

شما باید به خود و کارتان ایمان و باور داشته باشید، ادای کسی را در نیاورید. اگر به کارتان اعتقاد ندارید؛ پس اصلا این کسب و کار را شروع کنید. اگر صرفا به پول فکر می کنید باز اقدام به این کار کنید. در ابتدا باید به اثری که بر دیگران می گذارید فکر کنید و سپس پول به سمت شما می آید.

۲- اعتبار:

باید کاری که به آن ایمان و باور دارید و می خواهید با دیگران سهیم شوید را شروع کنید. به ایده های خود عشق بورزید و با آن می توانید شرکتی عظیم برای خود بسازید.

۳- علاقه:

افرادی که به دنبال کار مورد علاقه خود می روند، شاد هستند. اما تنها علاقه خالی کافی نیست. ممکن است که رسیدن به درآمد مدنظرتان سالها زمان ببرد. باید علاقه خود را در کیفیت محصولات و ارائه خدمات خود نشان دهید.

۴- صبر:

برای رسیدن به به درآمد و پیگری کارهای خود باید صبور باشید. نباید در مسیر راه خود به راحتی تسلیم وسوسه ها شوید تعهد به هدفتان داشته باشید. با اولویت قرار دادن مشتریان سخت کار کنید. صرفه جویی داشته باشید و خواسته های جانبی خود را فدا کنید.

۵- سرعت:

سرعت العمل خود برای انجام کارها و تصمیم گیری بیشتر کنید. به غرایز خود اعتماد کرده و از اشتباهات درس بگیرید. روند خود را اصلاح کرده و سریع حرکت کنید.

۶- کار:

از تلف کردن وقت خود پرهیز کنید. زمان هایی که وقت استراحت کردن و زمان با خانواده بودن و امور روزمره است را مشخص کرده و در مابقی وقت خود تولید محتوا کرده و روابط سازی نمایید و کار کنید. شما باید انتخاب کنید که موفقیت کسب و کارتان را می خواهید یا داشتن یک زندگی معمولی!

۷- توجه:

همیشه آماده و گوش به زنگ باشید و به کارهای دیگران توجه نمایید. در صورتی که رسانه جدیدی ظهور کرد در آن فعالیت خود را شروع کنید. روش فعالیت در رسانه های دیگر را بیاموزید. تنها به یک رسانه وابسته نباشید.

۸- محتوا:

باید به محتوای خود که برندتان را می سازد توجه زیادی داشته باشید که آگاهی دهنده و سرگرم کننده باشد. محتوا را متناسب با رسانه بسازید. داستانسرایی کنید. با روش مخصوص خود داستان بسازید. در فیس بوک روزانه ویدیو بگذارید و امکان پخش زنده در فیسبوک و اسنپ چت استفاده کرده و زندگی خود را به سایرین نشان دهید.

کارهای لازم

برای شکست می توانید بهانه های زیادی پیدا کنید و تقصیرها گردن شرایط، شغل، فرزندان، پس انداز و…. بیاندازید. بر این ترس ها غلبه کنید:

ترس از شکست:

نمی خواهید در مقابل خود و خانواده شرمنده شوید و یا آنها را ناامید سازید. باید با خانواده درباره ایده های خود حرف بزنید. از آنها کمک بخواهید. به آنها در مورد احتمال شکست تان صحبت نمایید و بگویید که به کمکشان نیاز دارید.

ترس از اتلاف وقت :

اگر نگرانی بابت هدر دادن وقت خود دارید؛ نشان دهنده این است که واقعا آن کار ارزشمند است. هر تفریحی که ارزشی ندارد مانند تماشای برنامه های تلویزیونی، بازیهای موبایل یا کامپیوتری را متوقف کرده و به دنبال ساخت و توسعه کسب و کار خود باشید.

ترس از احمق جلوه کردن :

به حرف ها و نظرات انتقادی و بی ارزش دیگران توجه نداشته باشید؛ ممکن است شما را فردی نادان و یا خودشیفته بدانند که به دنبال پیشرفت و ساخت برند شخصی خود هستید؛ اما زمانی که موفق شدید این حرفها هیچ پشیزی ارزش ندارند.

چطور موفق شوید

برای شروع باید یک صفحه در یک شبکه اجتماعی مانند فیسبوک برای خود بسازید. روند خود را آهسته اما پیوسته ادامه دهید و با دیگران تعامل داشته باشید، هر بار یک مشتری جدید پیدا کنید. این روند جذب مشتری را سالهای طولانی تکرار کنید.

اگر فکر می کنید که از این روند تکراری خسته خواهید شد؛ بقیه کتاب را نخوانید!!! با افراد دیگر مشارکت کنید تا دیده شوید. به این صورت که با اینفلوئنسرهای معروف همکاری کنید و به آنها پیشنهادی بدهید که نتوانند شما را نادیده بگیرند و برایشان منفعت داشته باشد. در این مسیر باید روزها و ماههای زیادی را تلاش کنید. از رسانه های زیر برای ساخت برند خود استفاده کنید:

  • .Musical.ly: ممکن است که در هنگام مطالعه این کتاب، این رسانه از رده خارج شده باشد؛ اما باید درباره آن بدانید. رسانه هایی که محبوبیت زیادی ندارند و رقابت در آنها کمتر است، می توانند بستر بهتری برای مطرح شدن شما باشد. در رسانه musical می توانید ویدیوهای خود را به اشتراک بگذارید. مخاطب اصلی این ویدیوها کودکان و نوجوانان خواهد بود.
  • Snapchat: رسانه اسنپ چت برای اشتراک گذاری عکس و ویدیو می باشد که در عرض ۷ سال به یک رسانه تصویری محبوب تبدیل گردید. در ابتدا اسنپ چت عکس های آپلودی کاربران را به سرعت پاک می کرد که این کار به آنها حس رهایی و امنیت می داد؛ به این صورت که با خیال راحت بدون احساس ترس و تاسف در آینده، پست های خود را منتشر کنند. با اسنپ چت می توانید مهارت های بازاریابی خود را تقویت کنید.
  • Twitter: در رسانه متنی توئیتر این امکان به شما داده شده است تا افرادی که به یک موضوع خاص علاقه دارند را پیدا نموده و با آنها وارد تعامل مستقیم شوید. با صبر و تلاش طولانی مدت در حوزه تخصصی تان می توانید معروف شوید. پست های باکیفیت را در بازه های زمانی مختلف منتشر نمایید. انتشار مجدد پست های شما توسط دیگران راهی است برای بیشتر دیده شدن شما. حوزه و بازار تخصصی خود را به خوبی بشناسید و در مورد آن دانش کسب نمایید؛ تا بتوانید پست های مفید را منتشر نمایید. هر روز یک توئیت را منتشر کنید. و این را برای مدت زمان طولانی ادامه دهید. شما نمی دانید کدام پست یا توجه کدام شخص می تواند سکوی پرش تان باشد.
  • YouTube: با یوتیوب می توانید بیشترین ثروت و بالاترین محبوبیت را کسب کنید. این رسانه همواره در حال جذب مخاطبانی است که با یکدیگر رقابت دارند و خیلی زود نیز به موفقیت می رسند. اگر در ابتدا کاربران از ویدیوهای شما را دوست نداشتند، آنها را اصلاح کنید و تسلیم نشوید. در انتخاب اسم ویدیوها دقت کنید. در انتهای هر ویدیو لینک عضویت در کانال خود را بگذارید. ده مورد را روی هر ویدیو تگ کنید. یک کانال برای ویدیوهای خود بسازید و آن کانال را معرفی نمایید.
  • Instagram: از بهترین و مشهورترین رسانه های اجتماعی است. صفحه خود را ساخته و در آن محتواهای باکیفیت منتشر کنید. هشتگ های مناسب با بازار هدف خود را استفاده کنید. صفحه های مشهور با بازدید کننده بالا را پیدا کنید و آنها را فالو کنید و برای تبلیغ و یا تبادل به آنها دایرکت بزنید. می توانید نمونه محصول تان را بصورت رایگان برایشان ارسال کنید. استوری و پست را بصورت روزانه انجام دهید.

پس از رسیدن به موفقیت

تنها به یک رسانه کفایت نکنید و رسانه های دیگر را از دست ندهید. چشم انداز بزرگ داشته باشید. در جریان تکنولوژی های جدید قرار بگیرید و از آنها استفاده کنید. مانند: واقعیت مجازی، هوش مصنوعی و… در رسانه های اجتماعی کار و فرصت های زیادی وجود دارد و هر چه جلوتر بروید، راه های زیاد دیگری را خواهید دید. اگر محصولات و خدمات باکیفیت و باارزش ارائه می دهید؛ این فرصت ها برای شما بیشتر خواهد بود.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید