بهترین روش برای تحقیق عبارت کلیدی

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. من محمد نصیری هستم؛ اینجا وبین سئو.

بهترین روش برای تحقیق عبارت کلیدی چیه؟ اصلا برای تحقیق عبارت کلیدی باید چکار کنیم؟

ببینید من روش گذشته رو میگم یعنی روشی که قبلا همه انجام می دادند و حتی همین امروز هم خیلی از دوستان براساس همین روش تصمیم گیری می کنند. یعنی چی؟

یعنی یک لیست از عبارت های کلیدی می گیرند، اولویت بندی می کنند براساس میزان جستجو و بعد میان خب حالا باید چه محتوایی رو روی این عبارت ها بزاریم و یکسری محتوا تولید می کنند و میزارن روی وب سایت. این کل مسیر تحقیق عبارت کلیدی شون بود.

حالا با ابزارهای مختلف لیست عبارت ها رو می گرفتند، بعد براساس جستجوها اونها رو تعیین می کردند و ازش استفاده می کردند.

بهترین کلمات کلیدی رو چجوری پیدا کنم؟

حالا من توی دوره آموزش سئو خودم اومدم گفتم خب، مثال زدم و گفتم برای بیزنس خودم، توی کسب و کار من، طراحی سایت یا عبارت هایی مثل آموزش سئو و چیزهای دیگه؛ خب جستجوی زیادی داره؟

  • آیا به اندازه ای که جستجوی زیادی داره برای کسب و کار من هدفمنده؟
  • آیا پاسخ نیاز کاربر داره؟
  • آیا من می دونم سرچ اینتنت search intent هدف جستجو اون عبارت داره چیه؟
  • آیا هزینه ای که میخام بکنم یعنی میخام بگم ROI یعنی بازگشت سرمایه ای که من روی این عبارت میزارم، همون قدری هست که من دارم میزارم؟

یعنی اگه قراره من ۱۰۰ میلیون تومان هزینه کنم روی عبارت طراحی سایت بیام لینک یک تا سه واقعا می تونم به اون نتیجه ای که میخام برسم؟ یعنی بازگشت سرمایه من توی این صد میلیون چقدر زمان میبره؟

آیا همین صد میلیون هزینه ای که قراره بکنم فقط اون پاسخ دادن ها به مشتری، لیدهایی که میگیره، خوراک و تغذیه اون لیدها و …. نهایتا میشه همین صد میلیون!؟ این صد میلیون رو تو چه بازه ای قراره به من برگردونه؟

من تمام همه این مثالها رو توی کسب و کارهای مختلف توی: قالیشویی، پزشکی، طراحی سایت و سئو و چیزهای دیگه رو توی دوره آموزش سئو زدم و تصمیم گرفتم یک ویدیویی هم برای شما بگیرم که این اولویت بندی داستانش چجوریه؟

 

اولویت بندی عبارات کلیدی چگونه است؟

این جوریه که اگر بخواهید درست ببندیم یعنی Intent Targeting کنیم یعنی چی؟ یعنی بیاییم روی هدف ها، هدفگذاری کنیم!

جعبه نکته
یعنی بیاییم بگیم که خب من میام Pain Point یا دغدغه ها یا نقاطی که برای مشتری خیلی دغدغه داره و اصلا مشتری روی اونها سردرگمه نیاز به پاسخ داره، میام روی اونها تمرکز کنم.

مثلا توی بحث طراحی سایت میام طراحی سایت فروشگاهی و خیلی چیزهای دیگه که مرتبط با همین هست رو مشخص کنم و بیام از نظر intent و هدف جستجو اینها رو بچینم در کنار هم و برسونم به یک صفحه. ما می تونیم توی یک صفحه یک هدف رو دنبال کنیم اما چند عبارت کلیدی باشه.

همه اینها برسند به یک صفحه واحد و توی اون صفحه پاسخ به اون هدف رو بدم؛ اما با عبارت های مختلف و بعد بیام بگم خب حالا اگه من میخام این پاسخ رو بدم: چی شد تا الان:

ما یک هدف رو مشخص کردیم، لیست اون هدف رو درآوردیم، حالا میایم میگیم خب حالا این هدف که من میخام کار کنم عبارت های کلیدی رو مشخص کردم برای این هدف. بعد میام میگم که حالا من با چه نوع محتوایی یعنی از نظر Type, Format. . تایپ یعنی این نوع محتواش ویدیو، ویس، متن، تصویر و اینفوگرافیک باشه و یا هر چیز دیگه.

من براساس کدوم type می تونم به نیازش پاسخ بدم و براساس کدوم format یعنی how to, step by step یا learning آموزشی کل باشه و چیزهای دیگه.

اول Content Type رو مشخص کردم و بعد Content Format و بعد میام میگم که خب من دارم این پاسخ رو میدم و این پاسخ چه زمانی می تونه رنک بهتری رو بگیره؟

حالا فارغ از تمام فاکتورهای دیگه. یعنی ما از نظر محتوایی بیاییم بررسی کنیم، اینکه من پاسخ بهتر، جامع تر و کامل تر از بقیه بدم و این پاسخ رو وقتشون رو تلف نکنم و UI, UX درست و تجربه کاربری بهتری داشته باشم و چیزهای دیگه تا برسم به اون نتیجه.

همین مساله یکی از موارد Content Marketing یا بازاریابی محتواییه که من پاسخ درست در زمان درست و در فرمت محتوایی درستی رو بهش ارائه کردم که نیاز کاربر من رو برطرف می کنه.

یه وقتهایی ما اون فرمت یا type درست رو تشخیص نمیدیم اما براساس بازخوردهایی که از کاربر می گیریم می تونیم فرمت و content type مون رو تغییر بدیم. یعنی فرمت گفتنمون و ویدیو، ویس یا متن مون رو تغییر بدیم که ببینیم کدوم بهتر جواب میده.

همین مساله باعث میشه که این روند مدام باشه.

ما همیشه گفتیم سئو یک پروسه است و سئو یک پروژه نیست. اگر به شکل یک پروژه به سئو نگاه کنید؛ قطعا شکست می خورید، چون مدام باید براساس نیاز کاربر و تغییر اهداف کاربراش شما هم محتواتون رو تغییر بدید.

یک زمانهایی اتفاق می افته که از یک عبارت کلیدی یک هدفی رو داشتند، اما ممکنه در آینده هدف از این عبارت کلیدی تغییر کنه و این خیلی مهمه و شما باید لیست هاتون رو مدام به روزرسانی کنید. صفحات اهداف تون رو مدام track کنید و بیایید آنالیزشون کنید و همین باعث رشد بهتر کسب و کار شما میشه.

امیدوام که از این ویدیو استفاده کنید. نوع استفاده از keyword targeting و intent targeting تغییر بدید و موفقیت هاتون بیشتر بشه.

موفق و پیروز باشید.

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید