آموزش نصب قالب وردپرس

آموزش نصب قالب وردپرس

در دیجیتال مارکیتنگ و کسب و کارهای اینترنتی لازمه موفقیت داشتن توجه ویژه به UI و UX است. لازمه داشتن یک وب سایت با یک دیزاین عالی و تجربه کاربری مناسب، استفاده از یک قالب وردپرسی استاندارد است. در این مقاله از سری آموزش وردپرس وبین سئو آموزش نصب قالب وردپرس را توضیح خواهیم داد.

نحوه نصب قالب وردپرس

روش های مختلفی برای داشتن یک قالب وردپرس وجود دارد. یکی از روش های معمول این است که در سایت های مرجع وردپرس به دنبال قالب موردنظرتان بروید. با هر روشی که قالب وردپرسی خود را پیدا نمودید باید آن را به پوسته وردپرس خود اضافه کنید و آن را فعال کنید. در ابتدا باید وارد پیشخوان مدیریت شده و از ساید بار سمت راست به منوی نمایش > پوسته ها بروید. در پنجره باز شده می توانید قالب های وردپرسی را مشاهده و مدیریت نمایید.

آموزش نصب قالب وردپرس

صفحه لاگین ورود به مدیریت وردپرس

آموزش نصب قالب وردپرس

برای اضافه کردن قالب های جدید روی دکمه افزودن پوسته جدید کلیک کنید.

آموزش نصب قالب وردپرس

قالب هایی که در این قسمت مشاهده می کنید از سایت wordpress.org می باشند. می توانید پیش نمایش آنها را ببینید و در صورتی که مناسب تان بودند اقدام به نصب و فعال سازی آنها نمایید.

جعبه نکته
البته توجه داشته باشید که این قالب ها با فرمت زبان انگلیسی طراحی شده اند و برای سایت های فارسی زبان که راست چین می باشند؛ مناسب نیستند. 

آموزش نصب قالب وردپرس

از منوی صافی خصوصیات می توانید لیست قالب ها را براساس معیارهای مختلف مانند موضوع، چیدمان، ویژگی ها فیلتر کنید تا راحتتر به گزینه مورد دلخواه خود برسید. باز هم تاکید می کنیم که اگر سایتتان فارسی زبان است باید آن را فارسی و راست چین نمایید.

آموزش نصب قالب وردپرس

آپلود قالب وردپرس از روی کامیپوتر

در ابتدا باید از بالای صفحه پوسته ها روی دکمه بارگذاری پوسته کلیک کنید. پنجره زیر به شما نمایش داده می شود.

آموزش نصب قالب وردپرس

سپس با کلیک روی دکمه Choose File، فایل زیپ یا فشرده قالب را انتخاب و روی گزینه هم اکنون نصب کلیک و صبر کنید تا قالب یا پوسته جدیدتان بارگذاری گردد.

آموزش نصب قالب وردپرس

ممکن است در فرآیند آپلود فایل فشرده قالب وردپرس با خطا روبرو شوید. خطایی تحت عنوان افزایش حجم آپلود در وردپرس مانند تصویر زیر:

آموزش نصب قالب وردپرس

یک راه حل این است که اقدام به افزایش حجم آپلود وردپرس نمایید؛ اما تحت هر شرایطی اگر موفق به افزایش حجم نشدید و یا اینکه اصلا هاستینگ شما اجازه این کار نمی دهد؛ می توانید بصورت مستقیم و از طریق فایل منیجر هاست، فایل زیپ قالب را در پوشه wp-content/themes آپلود کرده و آن را از حالت فشرده خارج و یا Extrack کرده و در مرحله بعد وارد پنل مدیریت وردپرس همان پیشخوان شده به بخش نمایش > پوسته ها بروید و قالب را از آنجا فعال نمایید.

در صورتی که توانستید قالب را به درستی و با موفقیت آپلود نمایید؛ صفحه زیر را خواهید دید.

آموزش نصب قالب وردپرس

باید روی لینک فعال  کردن بزنید تا قالب به صورت کامل فعال شود و سایتتان در آن قالب نمایش داده شود و کار نصب قالب وردپرس به پایان برسد.

سری آموزشی: آموزش وردپرس

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید